Magyar English


Miért hazudik a gyerek? – Őszinteség tanítása kicsiknek

Az őszinteség megerősítése és tanítása rendkívül fontos feladat. De hogyan érhető tetten a füllentés, és mihez kezdjünk, ha hazudik a gyerek? A cikkből kiderül!





Merj nemet mondani! - Kommunikációs játékok gyerekeknek

Miért fontos az asszertivitás? Hogyan tanítsd meg a gyereket nemet mondani? Nemet mondás készségének fejlesztése és kommunikációs játékok gyerekeknek a cikkben!





Családi program ötletek – Így legyen 2024 a családotok éve!

Legyen ez az év a családotok éve! A következő családi program ötletek és vicces szabadtéri játékok segítségével elérhetitek, hogy 2024 csak rólatok szóljon!





Önfegyelem fejlesztése gyerekeknél – Tippek és játék ötletek

Az önkontroll hiánya mögött számos ok állhat. De miért fontos az önuralom fejlesztése gyerekeknél? Önkontroll fejlesztő gyakorlatok és tippek a cikkben!





Téli szünet programok, amikkel feltöltődhet a család

A téli szünet a feltöltődésről szól. Téli kirándulóhelyek és gyerekbarát szállás ötletek, téli szabadtéri játékok és más szuper családi programok a cikkben!





Karácsonyi elcsendesedés gyerekeknek, mesékkel

Miről szól az advent? Ünnepi készülődésről, elcsendesedésről – de hogyan mutassuk be a gyerekeknek? Karácsonyi mesék, mikulás versek és más ötletek a cikkben!





Meghitt karácsony gyerekekkel – Tippek az ünnepi készülődéshez

A karácsonyi készülődés sok izgalommal jár. De hogyan teremthető meg a meghitt karácsony gyerekekkel? A cikkben tippeket hoztunk a közös ünnepi készülődéshez.





Szabad játék: mit jelent és miért olyan fontos?

Mit jelent a szabad játék fogalma, és miért olyan fontos a gyerekek számára? Mi az a játszóképesség? Fejlesztő játékok, kreatív játékok és különböző ötletek a cikkben!





A gyerek barkácsolás és az építőjáték pozitív hatásai

Tudtad, hogy a gyerek barkácsolás és az építőjáték is pozitív hatással van gyermeked fejlődésére? A cikkben izgalmas ötletek és kreatív játékok várnak rád!




Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!