Magyar EnglishÍgy készítsd fel gyermekedet az iskolára

Az óvoda nemcsak a gyerekek általános és szociális képességeit fejleszti, hanem remekül felkészíti  őket az iskolai évekre is. Bár az oviban elsajátított készségek megalapozzák az első sulis éveket, mégis egy teljesen új kalanddal néz majd szembe az egész család, ami új napi rutint, közösséget és szabályokat hoz magával. Az óvodán túl Te is sokat tehetsz otthon azért, hogy a játékok segítségével gyermeked felkészüljön a rá váró feladatokra - olvasd el tanácsainkat!

A legjobb játékok egy izgalmas utazáshoz

Hosszú útra indultok, és azon tanakodsz, mivel tehetnéd felejthetetlenül izgalmassá gyermeked számára az utazással töltött órákat? Naná, hogy egy úti társasjátékkal! Összeszedtük a legklasszabb készleteket, amelyek olyannyira lefoglalják majd a kis játékost, hogy észre sem veszi, hány óra telt el az úticélig! 

Ezeket ne hagyd otthon, ha strandra mentek!

A strandolás az egyik legjobb és legszórakoztatóbb program a nyári forróságban, azonban ahhoz, hogy mindenki elégedetten térjen haza egy hosszú pancsolós nap után, tudatosan fel kell rá előre készülni. Olvasd el, hogy mi mindent érdemes a strandtáskába pakolni, ha vízpartra megy a család.

Legyen tökéletes strand a kertedben!

A nagy hőségben a legjobb, ami történhet velünk, a pancsolás! Neked azonban eszed ágában sincs a mindennapi teendők és munka mellett elindulni a strandra? Hétvégén pedig elriasztanak a hosszú sorok a pénztárnál, a sok vadidegen és a méregdrága belépők? Akkor itt az idő, hogy kialakítsd a tökéletes strandot kertedben, melyért az egész család nagyon hálás lesz! Láss hozzá, és élvezd a forró mindennapokat a medencédben pihenve!

Turbózd fel a strandolást menő játékokkal!

Hűsöljétek át a forró nyári napokat egy klassz medencében, és töltsétek a pancsolós időt mókával és kacagással a legmenőbb játékaink segítségével! Összeszedtünk néhány igazán klassz készletet, ami kötelező kellék, ha strandra mentek, vagy otthon, saját medencétekben pihentek.

Tartalmas napok játékokkal a nyári szünetben

Szeretnéd biztosítani gyermeked számára a nyári szünetben is a tartalmas időtöltést? Egy jól megválasztott játékkal nemcsak az egészséges fejlődését segítheted elő, de örömforrás is lesz számára. A szabad levegőn számos lehetőség áll rendelkezésre, de rosszabb idő esetére is összeszedtünk néhány készletet, amelyekkel élményekkel teli, boldog perceket szerezhetsz csemetédnek. Lássuk is! 

A közlekedő eszközök fejlesztő hatása gyermekkorban

Töltsd meg a mindennapokat izgalmas programokkal, és használd ki a jó idő minden pillanatát! Fedezzétek fel a családdal a környező mezőket, parkokat, és járjátok be őket egy klassz (futó)biciklivel, kismotorral vagy rollerrel. Amellett, hogy örömet okoz a mozgás gyermekednek, számos pozitív előnye is származik majd a járgány használatából. Olvasd el, melyek ezek!

Ajándékötletek gyereknapra

Ugyan a legtöbb szülő és gyermek számára minden nap gyereknap, közeledik május utolsó vasárnapja, ami hivatalosan is a kicsiket helyezi a középpontba. Ha szeretnéd idén egy igazán egyedi, szórakoztató és hasznos játékkal meglepni a kis ünnepeltet, olvass tovább, segítünk!

A gyermeki fantázia hatása a személyiségfejlődésre

A fantázia kifejezetten fontos a gyermekek személyiségfejlődése szempontjából, hiszen minden, amit átélnek képzeletben, segíti őket a való világban kialakult hasonló helyzetek megoldásában. Összeszedtünk néhány játékot és tevékenységet, amelyekkel bevezetheted gyermekedet a fantázia világába!