Magyar EnglishAjándékötletek gyereknapra

Ugyan a legtöbb szülő és gyermek számára minden nap gyereknap, közeledik május utolsó vasárnapja, ami hivatalosan is a kicsiket helyezi a középpontba. Ha szeretnéd idén egy igazán egyedi, szórakoztató és hasznos játékkal meglepni a kis ünnepeltet, olvass tovább, segítünk!

A gyermeki fantázia hatása a személyiségfejlődésre

A fantázia kifejezetten fontos a gyermekek személyiségfejlődése szempontjából, hiszen minden, amit átélnek képzeletben, segíti őket a való világban kialakult hasonló helyzetek megoldásában. Összeszedtünk néhány játékot és tevékenységet, amelyekkel bevezetheted gyermekedet a fantázia világába!

Fejleszd gyermeked ügyességét játékokkal!

Fejleszd célzottan gyermeked ügyességét, egyensúlyát, koncentrációját az erre megfelelő játékokkal! Egy jól megválasztott készlettel nemcsak lekötheted gyermeked figyelmét, de segítheted abban is, hogy az életben szükséges alapvető készségeket megfelelően elsajátítsa. Összeszedtünk néhány játékot, melyekkel garantáltan eléred a kitűzött célt.

Beszélgetéssel és játékkal a karantén ellen

Ebben a rendhagyó helyzetben fontos, hogy fokozottan foglalkozzunk gyermekünkkel, hiszen az ő életébe is számos új feladatot hozott el a járványügyi helyzet. Odafigyeléssel és a megfelelő játékokkal könnyedén elterelhetjük a gondolatait, és stresszmentessé, szórakoztatóvá varázsolhatjuk számára az otthon töltött órákat. Olvasd el tippjeinket a karantén idejére! 

Irány a szabad levegő a legklasszabb játékokkal!

A kint töltött időnek számos egészségügyi és lelki pozitívuma is van, amellett, hogy a szórakozás az egész család számára garantált. A felhőtlen időtöltéshez összeszedtünk néhány klassz kültéri játékot, nézd meg, melyek ezek! 

Töltsd meg tartalommal az otthon töltött időt, elő egy kirakóssal!

Ebben a rendhagyó helyzetben minden családnak szüksége van egy kis kikapcsolódásra, aminek segítségével kizárhatja a külvilágot, és koncentrálhat egy izgalmas, közös feladatra. Ehhez nincs is tökéletesebb választás, mint egy puzzle, melynek minden darabkája egy kis örömet fog csempészni a hosszú mindennapokba az egész család számára. Olvasd el, hogy miért jó egy klassz, mesebeli képet megalkotni!

A legjobb húsvéti játékok

Használd ki a plusz időt, amit a húsvétra való készülődéssel tölthetsz, és hangolódj rá a nyuszis ünnepre néhány igazán klassz játékkal! Összeszedtük a legjobb ajánlatainkat, amikkel biztosan örömöt szerzel a család kisebb tagjainak! 

Készíts otthon húsvéti dekorációt gyermekeddel!

A hosszú tél után már biztosan te is várod a tavaszt, gyermeked viszont még ennél is lelkesebben számolhatja a napokat húsvétig. A készülődés izgalmait a húsvéti dekorációkészítéssel élhetik meg a kicsik, ami egyben remek alkalom a közös családi időtöltéshez.

Szakítsd ki gyermekedet az online térből!

Szeretnéd minél produktívabban kihasználni az otthon töltött órákat okostelefon és tablet nélkül, és olyan programokat kitalálni a családnak, melyek élvezetesek, és teljesen biztonságosan, a négy fal között is kivitelezhetők? Összeszedtünk néhány ötletet, melyek annyira lefoglalják majd az egész családot, hogy a kütyük elő sem fognak kerülni.