Magyar English


Ünnepeljétek meg a farsangot otthon!

Közeleg a farsangi időszak, ami a mókáról és a menő jelmezőkről szól a tradíció jegyében. Idén szeretnéd otthon megtartani a jelmezbált gyermekednek? Segítünk, hogyan varázsold felejthetetlenné ezt a klassz ünnepet! 

Téli szünet: így töltsétek tartalmasan a szünidőt

Szeretnéd a téli szünetet feldobni valamivel, és minél több tartalommal megtölteni a rendelkezésre álló időt gyerkőcöd és a többi családtag számára? Cikkünkben összeszedtük a legklasszabb játékokat, amikkel majd úgy telik az idő, hogy észre sem veszitek, akár kinti vagy benti játékról legyen szó! Olvass tovább!

Karácsonyi kisokos kisgyermekes családoknak

Ebben a varázslatos, mesebeli időszakban a kellemes időtöltés mellett számos teendő is akad, amire érdemes felkészülni, ha gyermekkel vágsz bele a karácsony előtti hetekbe. Ünnepi kisokosunkból kiderül, hogyan tudod bevonni csemetédet a különböző feladatokba, illetve mire érdemes ilyenkor figyelni. Olvass tovább!

A legjobb 10 diamese a szórakoztató fejlődésért

A történetmesélés csodákat hoz gyermeked életébe, hiszen nemcsak szórakoztató programot nyújt neki, de testi-lelki fejlődéséért is tesz! A hideg, négy fal között töltött estéket bármikor feldobhatod csemetéd kedvencével, és életre keltheted imádott szereplőit egy diavetítő segítségével. 2020 őszén megkérdeztük vásárlóinkat, hogy melyik diamese a kedvence, nézd meg, melyek lettek a legnépszerűbbek! 

Vagány játékok 12 éven felülieknek!

Egy igazán fantasztikus, személyre szabott játékot keresel a 12 éven felüli gyermekednek, rokonodnak vagy ismerősödnek? Akkor jó helyen jársz, mert mi összeszedtük a legmenőbb játékokat, ami garantáltan izgalommal és mókával tölti majd meg a fiatal mindennapjait! Olvass tovább!

Ezekkel a játékokkal lepd meg a 9-12 éves gyermeket!

Szeretnéd meglepni egy vagány játékkal a 9-12 éves gyermekedet, rokonodat, esetleg a gyermeked barátját vagy a szomszéd csemetét? Akkor jó helyen jársz, hiszen ebben a bejegyzésben elolvashatod, hogy milyen játékokat ajánlunk ennek a korosztálynak! Olvass tovább!

Ajándékötletek 6-9 éves korig

6-9 éves gyermeknek keresed a legmenőbb ajándékot? Összeválogattuk a legjobb készleteket, amikkel biztosan óriási örömet fogsz szerezni! Olvass tovább, és találd meg a tökéletes készletet játékajánlónkban.

Játékot keresel 3-6 éves gyermeknek? Segítünk!

A tökéletes ajándékot keresed 3-6 éves gyermeknek? Összeszedtük a legklasszabb készleteket, amikkel nem nyúlhatsz mellé, és garantáltan örömet szerzel csemetédnek! Olvass tovább, és tudd meg, melyik játékok a legjobbak ennek a korosztálynak!

Ezekkel a játékokkal lepd meg 1-3 éves gyermekedet!

Olyan játékot keresel, ami lebilincselő és élvezetes módon szolgálja gyermeked zökkenőmentes fejlődését? Összeszedtük a legnépszerűbb készleteket, amelyek között biztosan megtalálod a tökéletes ajándékot!
Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!