Magyar English


Játékok a bekuckózós időszakra

Egyre hűvösebbek a mindennapok, ezáltal több idő jut a benti játékokra. Azon tűnődsz, milyen készletekkel dobhatnád fel a négy fal között töltött időt? Összeszedtük a legklasszabb játékokat, amik az egész család számára szórakoztatóak. Olvass tovább, és válaszd ki a legjobbat!

Fejleszd gyermeked készségeit rajzolással és színezéssel!

A rajzolás és színezés kortól függetlenül szórakoztató program, ami fejleszti a kreativitást, finommotorikát, segít a szorongás kezelésében, és az önkifejezés fontos eszköze is. Bojti Andrea gyermekpszichológus segítségével összeszedtük a fontosabb tudnivalókat a fejlesztőtevékenység kapcsán. Olvasd el blogbejegyzésünket, és tedd lehetővé gyermeked számára, hogy minél többször színes ceruzákat vagy ecsetet ragadjon!

Őszi programajánló kisgyermekes családoknak

Érdemes kihasználni ősszel a melegebb napokat, és minél több időt a szabadban tölteni, hiszen amellett, hogy a kirándulás remek feltöltődés a család számára, számos új élménnyel is gazdagítja a résztvevőket! Összeszedtük a legklasszabb, gyermekkel is látogatható helyeket, válassz ki egyet, és indulás!

Rázódjatok bele a sulis mindennapokba játékainkkal!

Már javában zajlanak az iskolai mindennapok, így délutánonként, mikor fáradtan érkezik haza gyermeked a kicsengetés után, jól jön egy klassz játék, amivel szórakoztatóan vezetheti le az aznapi fáradalmait, és készülhet a másnapra. Nézd meg, milyen készleteket ajánlunk, és válassz a kis nebulónak!

A gyurmázás fejlesztő hatása

A gyurmázás mindig is töretlen népszerűségnek örvendett a kicsik és nagyok körében, ami nem csoda, hiszen a kreatív móka kikapcsolja és szórakoztatja a gyermekeket, mindemellett pedig számos készséget is fejleszt. Összegyűjtöttük, hogy mi mindenre jó ez a kézműves program, olvasd el!

Így szoktasd be gyermekedet a bölcsibe, oviba!

Már csak néhány nap, és elérkezik az oviba, bölcsibe szoktatás időszaka, ami gyermeknek és szülőnek egyaránt megpróbáltatás lehet. Bojti Andrea gyermekpszichológus segítségével összeszedtünk néhány gondolatot, amelyek segítenek elindulni ezen az olykor rögös úton. Olvasd tovább!

Hangolódjatok a sulira fejlesztő játékokkal!

Hamarosan nyílnak az iskolák kapui, és ismét számos új élménnyel találkozik majd gyermeked a mindennapokban. Mutatunk néhány játékot, melyek segítségével ráhangolhatod őt a kezdődő tanévre, ezáltal gördülékenyebben tud majd igazodni új napirendjéhez. Olvasd el bejegyzésünket, és egyszerűsítsd le neki a folyamatot!

Így állítsd össze gyermeked tanévkezdő csomagját!

Szerezz be mindent, amire kisgyermekednek szüksége lesz az oviban vagy alsó osztályosként! Összeszedtük évekre lebontva, hogy mik azok az alapfelszerelések, amik nem hiányozhatnak a kis táskából, olvass tovább, és segítségeddel felkészülten vág majd bele az új kalandokba szeptemberben gyermeked.

Tanítsd meg gyermekedet helyesen bocsánatot kérni

Szülőként gyakran kérjük arra a gyermekeket, hogy kérjenek bocsánatot, ha szabályt szegtek, esetleg megbántottak valakit, azonban addig, amíg nem értik meg igazán, hogy miért van erre szükség, a kimondott szavaknak nincs meg az igazi ereje. Bojti Andrea gyermekpszichológus segítségével összeszedtük, hogy mire fontos odafigyelned szülőként, hogy mielőbb megértse csemetéd ezt a folyamatot. 
Népszerű bejegyzések


Ne maradj le exkluzív tartalmainkról, ajánlatainkról!
Iratkozz fel a hírlevelünkre:
Kövess Facebookon!