Magyar English


Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek

A kisgyerekek kedvenc időszaka közeleg, hiszen nemcsak a Télapó, de a karácsony is már csak pár nap távolságra van. Az ünnepi hónapban érdemes a szokásosnál is több időt fordítani a családra, és meghitten, közösen készülni a Mikulás, majd a Jézuska érkezésére. Fontos azonban az is, hogy a megfelelő készletek kerüljenek a puttonyba és a fa alá, hiszen egy jól megválasztott játék nemcsak a szórakozásért, de a fejlődésért is felelős. Összeszedtük azokat a slágertermékeket, amikkel egyszerűen nem tudsz mellélőni! Olvass tovább!

Együtt a család: karácsonyi díszek készítése gyerekekkel

A karácsonyi időszak a családról és az együtt töltött időről szól, amit néhány fantasztikus közös programmal még meghittebbé tudtok varázsolni. A kézzel készített karácsonyi díszek például egyediek, cukik, és a közös alkotás a családi köteléket is erősíti. Hoztunk nektek néhány karácsonyi dekorációötletet, amivel nemcsak közelebb kerültök egymáshoz, de lakásotok is pompázni fog!

Diavetítés: visszatérő divat a hagyományos diavetítő

A diavetítés régen óriási divat volt a családok körében, és úgy tűnik, most újra virágkorát éli, hiszen egyre több szülő lepi meg gyermekét egy divetítővel. Ez a játék nemcsak remek nosztalgia az idősebb korosztálynak és jó szórakozás a kicsiknek, de számos pozitív hatásáról is ismert, amelyről Bojti Andrea gyermekpszichológus számol be bővebben. Olvasd el cikkünket, és tudj meg néhány hasznos információt a diavetítőzésről.

A társasjátékok pozitív hatásai

Egy társasjáték nemcsak minőségi időtöltést, új élményt és rengeteg nevetést biztosít az egész család számára, de számos pozitív hatásáról is ismert. Bojti Andrea gyermekpszichológus segítségével összeszedtük, hogy milyen érvek szólnak amellett, hogy minél gyakrabban előkerüljön egy-egy ilyen készlet. Olvass tovább! 

Öltöztesd halloweenbe otthonodat!

Hamarosan elérkezik halloween napja! Öltöztessétek fantasztikus, kézzel készített díszekkel ünnepi hangulatba az otthonotokat, és várjátok a kis cukorkagyűjtőket rémisztően menő dekorációval. Olvasd el blogunkat, segítünk, hogyan csináld!

Játékok a bekuckózós időszakra

Egyre hűvösebbek a mindennapok, ezáltal több idő jut a benti játékokra. Azon tűnődsz, milyen készletekkel dobhatnád fel a négy fal között töltött időt? Összeszedtük a legklasszabb játékokat, amik az egész család számára szórakoztatóak. Olvass tovább, és válaszd ki a legjobbat!

Fejleszd gyermeked készségeit rajzolással és színezéssel!

A rajzolás és színezés kortól függetlenül szórakoztató program, ami fejleszti a kreativitást, finommotorikát, segít a szorongás kezelésében, és az önkifejezés fontos eszköze is. Bojti Andrea gyermekpszichológus segítségével összeszedtük a fontosabb tudnivalókat a fejlesztőtevékenység kapcsán. Olvasd el blogbejegyzésünket, és tedd lehetővé gyermeked számára, hogy minél többször színes ceruzákat vagy ecsetet ragadjon!

Őszi programajánló kisgyermekes családoknak

Érdemes kihasználni ősszel a melegebb napokat, és minél több időt a szabadban tölteni, hiszen amellett, hogy a kirándulás remek feltöltődés a család számára, számos új élménnyel is gazdagítja a résztvevőket! Összeszedtük a legklasszabb, gyermekkel is látogatható helyeket, válassz ki egyet, és indulás!

Rázódjatok bele a sulis mindennapokba játékainkkal!

Már javában zajlanak az iskolai mindennapok, így délutánonként, mikor fáradtan érkezik haza gyermeked a kicsengetés után, jól jön egy klassz játék, amivel szórakoztatóan vezetheti le az aznapi fáradalmait, és készülhet a másnapra. Nézd meg, milyen készleteket ajánlunk, és válassz a kis nebulónak!
Népszerű bejegyzések


Ne maradj le exkluzív tartalmainkról, ajánlatainkról!
Iratkozz fel a hírlevelünkre:
Kövess Facebookon!