Magyar EnglishEzeket a játékokat ajánljuk az őszi hónapokra

A hidegbe nyúló napok is számos lehetőséget kínálnak arra, hogy egy izgalmas családi játékkal üssétek el az időt! Nemcsak a társasjátékok, kártyák bizonyulnak ilyenkor remek választásnak, de sok más készlettel szórakozhattok, akár a szabadban is! Kíváncsi vagy, melyek ezek? Olvass tovább! 

Ezért válassz fajátékot gyermekednek!

A fajátékok múltja több mint egy évezredre nyúlik vissza, míg műanyag társaik csak jóval később, a 20. században váltak népszerűvé. Utóbbiak egyre jobban kiszorítják természetes társaikat, pedig számos érv szól amellett, hogy fából készült játékokkal lepd meg gyermekedet. Olvasd el, hogy melyek ezek!

Szervezz rémisztően jó halloween bulit!

Alig várod, hogy halloween díszletek lógjanak mindenhol a házban, vicces jelmezekbe bújjatok gyermekeddel, és csokit vagy csalunk játékot játsszatok? Ha még nem tudod, hogyan láss neki az előkészületeknek, vagy szeretnéd a már jól bevált mulatságot még vagányabbá tenni, olvasd el tanácsainkat! 

Ezeket a játékokat ajánljuk a babáknak!

Babakorban különösen fontos, hogy a kicsi a korának megfelelő, jó minőségű játékokkal játsszon, hiszen ilyenkor válnak az érzékszervei kifinomultabbá, ezt a folyamatot pedig egy jól megválasztott készlet könnyedén tudja segíteni. Csokorba szedtük a legjobb babajátékokat, olvasd el, mit érdemes levenned a polcról a picinek!

Fedezzétek fel a világot a legjobb tudományos játékokkal!

Egy tudományos készlettel könnyedén bemutathatod a világot gyermekednek, hiszen a játékon keresztül taníthatod meg neki, hogy mi hogyan működik az élet bizonyos területein, miközben arra ösztönzöd, hogy ő maga is keresse a válaszokat a kérdéseire. Összegyűjtöttük neked a legizgalmasabb készleteket, amelyekkel biztosan felkelted a kis felfedező kíváncsiságát!

Így válassz gyermekednek távirányítós kisautót!

Manapság számos távirányítós kisautó közül találhatod meg gyermeked számára a legideálisabb darabot, így fontos, hogy úgy indulj el a játékboltba, hogy már konkrét elképzelésed van arról, hogy melyik négykerekű játék kerüljön a kosaradba. Összeszedtük, hogy mire érdemes figyelned, amennyiben egy ilyen játékszerrel szeretnéd meglepni gyermekedet! 

Tippek, hogyan szerettesd meg gyermekeddel az olvasást

Az olvasás számos pozitív hatással van a kis könyvmolyokra, és amellett, hogy hasznos, még élvezetes elfoglaltság is számukra, hiszen egy olyan csodavilágba repíti el őket, aminek csak az alaptörténet és a fantáziájuk szabhat határt. Ebben az írásban megmutatjuk, hogy hogyan szerettetheted meg gyermekeddel ezt a szuper tevékenységet!

A szerepjátékok fejlesztő hatása kisiskolás korban

A szerepjátékok fontossága vitathatlan a kisiskolások életében, hiszen ezekkel a játékokkal szárnyalhat fantáziájuk, és mindemellett felkészülhetnek a valódi életben kialakult szituációkra is, és megtanulhatják bizonyos készletek segítségével, hogy miként tudnak megfelelően helytállni adott helyzetben. Olvasd el, hogy miért jó, ha szerepjátékokkal játszik kisiskolás korú gyermeked!

A szerepjátékok fontossága ovis korban

Szerepjáték közben szárnyalhat a gyermekek fantáziája, bármivé és bárkivé változhatnak a játékidő alatt, ez pedig nemcsak azért jó, mert közben kellemesen szórakoznak és kikapcsolódnak a kis játékosok akár egyedül is, de azért is mert ez a fajta játék egy kifejezetten fontos fejlesztőeszköz a 6 éven aluliak számára. Olvasd el, hogy milyen pozitív hozadékai vannak a szerepjátékoknak!