Magyar EnglishEzeket a játékokat ajánljuk a babáknak!

Babakorban különösen fontos, hogy a kicsi a korának megfelelő, jó minőségű játékokkal játsszon, hiszen ilyenkor válnak az érzékszervei kifinomultabbá, ezt a folyamatot pedig egy jól megválasztott készlet könnyedén tudja segíteni. Csokorba szedtük a legjobb babajátékokat, olvasd el, mit érdemes levenned a polcról a picinek!

A szerepjátékok fejlesztő hatása kisiskolás korban

A szerepjátékok fontossága vitathatlan a kisiskolások életében, hiszen ezekkel a játékokkal szárnyalhat fantáziájuk, és mindemellett felkészülhetnek a valódi életben kialakult szituációkra is, és megtanulhatják bizonyos készletek segítségével, hogy miként tudnak megfelelően helytállni adott helyzetben. Olvasd el, hogy miért jó, ha szerepjátékokkal játszik kisiskolás korú gyermeked!

A legjobb húsvéti játékok

Használd ki a plusz időt, amit a húsvétra való készülődéssel tölthetsz, és hangolódj rá a nyuszis ünnepre néhány igazán klassz játékkal! Összeszedtük a legjobb ajánlatainkat, amikkel biztosan örömöt szerzel a család kisebb tagjainak! 

A babázás pozitív hatásai

A gyermekek fejlődése szempontjából kulcsfontosságú, hogy megtaláljuk a megfelelő játékot, így lényeges, hogy olyan játékszereket válassz, melyek nemcsak szórakoztatóak csemetéd számára, de készségeit is segítik. A játékbabák a világ minden táján töretlen népszerűségnek örvendenek, nem is csoda, hiszen kifejezetten jó hatással vannak a kisebbekre és nagyobbakra is. Olvasd el, miért érdemes egy ilyen játékot levenned a polcról!

Hasznos ajándékötletek babalátogatóba

Hamarosan babalátogatóba mész, és fogalmad sincs, hogy milyen ajándékot vigyél magaddal? Ebben az esetben nem szégyen megkérdezni a szülőket, mire van igazán szükségük, azonban ha mégis meglepetést szeretnél okozni és biztosra mennél, olvasd el hasznos ötleteinket, mivel lepheted meg az újszülöttet!

Ezekre figyelj a vízparton!

Pancsolás, fagyi, napozás! Imádsz gyermekeddel vízpartra járni? Vitathatatlan, hogy a legjobb nyári programok között van a strandolás, azonban ahhoz, hogy elégedetten és boldogan térjünk haza a hűsítő fürdőzésből, nem árt előre felkészülni, és tudni, hogy mire érdemes odafigyelni a vízparton. Olvasd el gyorstalpalónkat, hogy valóban kellemes és biztonságos kikapcsolódást nyújtson a strandolás.

Utazási kisokos kisgyermekes szülőknek

Te is várod már a családi vakációt? Néhány tipp betartásával a nyaralás a kikapcsolódásról és a szórakozásról fog szólni a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt.

Gyereknap: így tedd önfeledté és biztonságossá a szórakozást!

A legtöbb szülő elmondhatja, hogy lényegében minden nap gyereknap, de közeledik május utolsó vasárnapja, ami hivatalosan is a gyerekeket helyezi középpontba. Ilyenkor rengeteg családi programból lehet választani, de hogy mivel teheti önfeledtebbé és biztonságosabbá az előrelátó szülő a kiruccanást? Segítünk.

7 praktika a fogzás könnyítésére

Vannak szerencsésebb babák, akiknél pusztán abból lehet észrevenni, hogy kibújt a fogacskájuk, hogy megkoccan a kiskanál a szájukban, de sajnos bőven akadnak olyanok is, akik megszenvedik a fogzást. Amelyik családban az utóbbi eset áll fenn, ott a szülők tudják, hogy ez bizony a babát, sőt az egész családot megviseli. Próbáld ki praktikáinkat, és űzd el a gondokat!