Magyar English


Idén 30 éves a Baby born baba

Idén ünnepli 30. születésnapját a Zapf Creation Baby born babája! A babagyártó már 25 millió alkalommal értékesítette az imádni való játékot, amit számos funkció és kiegészítő tesz még élethűbbé. Olvass kicsit a klasszikus játékról, és hogy miért is olyan közkedvelt a gyerkőcök körében.

Ezekkel a játékokkal lepd meg 1-3 éves gyermekedet!

Olyan játékot keresel, ami lebilincselő és élvezetes módon szolgálja gyermeked zökkenőmentes fejlődését? Összeszedtük a legnépszerűbb készleteket, amelyek között biztosan megtalálod a tökéletes ajándékot!

Ajándékötletek kisgyermekeknek a közelgő ünnepekre

A kisgyermekek számára legizgalmasabb időszak kopogtat az ajtókon, hiszen hamarosan jön a Mikulás, de a karácsonyra sem kell már sokat várni. Ilyenkor a szülők minden erejükkel azon vannak, hogy minél meghittebbé varázsolják a közeledő ünnepeket, és megtalálják gyermeküknek a legjobb ajándékokat. Csokorba szedtük az idei év slágerjátékait a 10 éven aluli korosztálynak!

Ezeket a játékokat ajánljuk a babáknak!

Babakorban különösen fontos, hogy a kicsi a korának megfelelő, jó minőségű játékokkal játsszon, hiszen ilyenkor válnak az érzékszervei kifinomultabbá, ezt a folyamatot pedig egy jól megválasztott készlet könnyedén tudja segíteni. Csokorba szedtük a legjobb babajátékokat, olvasd el, mit érdemes levenned a polcról a picinek!

A szerepjátékok fejlesztő hatása kisiskolás korban

A szerepjátékok fontossága vitathatlan a kisiskolások életében, hiszen ezekkel a játékokkal szárnyalhat fantáziájuk, és mindemellett felkészülhetnek a valódi életben kialakult szituációkra is, és megtanulhatják bizonyos készletek segítségével, hogy miként tudnak megfelelően helytállni adott helyzetben. Olvasd el, hogy miért jó, ha szerepjátékokkal játszik kisiskolás korú gyermeked!

A legjobb húsvéti játékok

Használd ki a plusz időt, amit a húsvétra való készülődéssel tölthetsz, és hangolódj rá a nyuszis ünnepre néhány igazán klassz játékkal! Összeszedtük a legjobb ajánlatainkat, amikkel biztosan örömöt szerzel a család kisebb tagjainak! 

A babázás pozitív hatásai

A gyermekek fejlődése szempontjából kulcsfontosságú, hogy megtaláljuk a megfelelő játékot, így lényeges, hogy olyan játékszereket válassz, melyek nemcsak szórakoztatóak csemetéd számára, de készségeit is segítik. A játékbabák a világ minden táján töretlen népszerűségnek örvendenek, nem is csoda, hiszen kifejezetten jó hatással vannak a kisebbekre és nagyobbakra is. Olvasd el, miért érdemes egy ilyen játékot levenned a polcról!

Így győzzétek le a gyerekszoba mumusait!

Közeleg a halloween, amikor nagyobb hangsúlyt fektetnek az emberek a rémisztő dolgokra. Azonban a gyakorlott szülők tudhatják, hogy halloween ide vagy oda, a hétköznapokban is sok dolog indokolatlanul válthatja ki a kisgyerekek félelmét. A legtöbben ráadásul olyantól rettegnek, ami önmagában nem is veszélyes, ám felkelti a fantáziájukban élő ijesztőbbnél ijesztőbb gondolatokat: ez a sötétség.

Hasznos ajándékötletek babalátogatóba

Hamarosan babalátogatóba mész, és fogalmad sincs, hogy milyen ajándékot vigyél magaddal? Ebben az esetben nem szégyen megkérdezni a szülőket, mire van igazán szükségük, azonban ha mégis meglepetést szeretnél okozni és biztosra mennél, olvasd el hasznos ötleteinket, mivel lepheted meg az újszülöttet!
Népszerű bejegyzések


Ne maradj le exkluzív tartalmainkról, ajánlatainkról!
Iratkozz fel a hírlevelünkre:
Kövess Facebookon!