Magyar English


TOP 5 farsangi jelmez

Közeleg a farsangi szezon, a beöltözés, mókázás és a fincsi fánkok időszaka! A mulatság keretében sok rendezvényen van lehetőségetek részt venni, és megmérettetni a kiválasztott maskarát. Szeretnéd, ha idén a tiétek lenne a nyertes? Válassz TOP jelmezeink közül webáruházunkban, és találd meg a tökéletes ruhácskát gyermekednek és magadnak is!

Ünnepeljétek meg a farsangot otthon!

Közeleg a farsangi időszak, ami a mókáról és a menő jelmezőkről szól a tradíció jegyében. Idén szeretnéd otthon megtartani a jelmezbált gyermekednek? Segítünk, hogyan varázsold felejthetetlenné ezt a klassz ünnepet! 

Szervezz rémisztően jó halloween bulit!

Alig várod, hogy halloween díszletek lógjanak mindenhol a házban, vicces jelmezekbe bújjatok gyermekeddel, és csokit vagy csalunk játékot játsszatok? Ha még nem tudod, hogyan láss neki az előkészületeknek, vagy szeretnéd a már jól bevált mulatságot még vagányabbá tenni, olvasd el tanácsainkat! 

Így győzzétek le a gyerekszoba mumusait!

Közeleg a halloween, amikor nagyobb hangsúlyt fektetnek az emberek a rémisztő dolgokra. Azonban a gyakorlott szülők tudhatják, hogy halloween ide vagy oda, a hétköznapokban is sok dolog indokolatlanul válthatja ki a kisgyerekek félelmét. A legtöbben ráadásul olyantól rettegnek, ami önmagában nem is veszélyes, ám felkelti a fantáziájukban élő ijesztőbbnél ijesztőbb gondolatokat: ez a sötétség.

Hogyan csinálj fergeteges halloween party-t gyerekednek?

A halloween hagyományosan október 31-én éjjel az angolszász területeken tartott ünnep, azonban egyre népszerűbbé válik világszerte. Ilyenkor a jó hangulatú összejövetelek és bulik sejtelmes és kissé félelmetes hangulatban zajlanak, a kicsik és nagyok legnagyobb örömére.

Így készíthetsz egyszerűen farsangi maszkot!

Közeledik a farsang, amikor egymás után pattannak ki a gyerkőcök fejéből az ötletek, hogy minek is szeretnének idén beöltözni. Sok jelmezt egy-egy kreatív maszkkal tehetünk igazán teljessé, ráadásul kis fantáziával és kreatív eszközökkel otthon is elkészíthetjük őket.

Hogyan készíts egyszerűen farsangi jelmezt a gyermekednek?

Az ovis és iskolás kisgyerekek már farsangi lázban égnek, és csak úgy záporoznak a kívánságok a szülők és nagyszülők felé, hogy milyen jelmezbe bújnának legszívesebben. Pánikra semmi ok, egy csipet kézügyességgel és kreativitással a gyerekek álma valósággá válhat.

Így szervezz fergeteges farsangi bulit!

Jön a farsangi szezon, amikor másvalaki vagy -valami bőrébe bújhatunk, ezt pedig nagyon élvezik a gyerekek, mert végre megelevenedhet a fantáziájuk, és akár mesefigurákká és szuperhősökké is válhatnak. Hogy igazán varázslatos bulit szervezhess a kicsiknek, adunk pár ötletet!
Népszerű bejegyzések


Ne maradj le exkluzív tartalmainkról, ajánlatainkról!
Iratkozz fel a hírlevelünkre:
Kövess Facebookon!