Magyar English


Karácsonyi kisokos kisgyermekes családoknak

Ebben a varázslatos, mesebeli időszakban a kellemes időtöltés mellett számos teendő is akad, amire érdemes felkészülni, ha gyermekkel vágsz bele a karácsony előtti hetekbe. Ünnepi kisokosunkból kiderül, hogyan tudod bevonni csemetédet a különböző feladatokba, illetve mire érdemes ilyenkor figyelni. Olvass tovább!

A legjobb 10 diamese a szórakoztató fejlődésért

A történetmesélés csodákat hoz gyermeked életébe, hiszen nemcsak szórakoztató programot nyújt neki, de testi-lelki fejlődéséért is tesz! A hideg, négy fal között töltött estéket bármikor feldobhatod csemetéd kedvencével, és életre keltheted imádott szereplőit egy diavetítő segítségével. 2020 őszén megkérdeztük vásárlóinkat, hogy melyik diamese a kedvence, nézd meg, melyek lettek a legnépszerűbbek! 

Vagány játékok 12 éven felülieknek!

Egy igazán fantasztikus, személyre szabott játékot keresel a 12 éven felüli gyermekednek, rokonodnak vagy ismerősödnek? Akkor jó helyen jársz, mert mi összeszedtük a legmenőbb játékokat, ami garantáltan izgalommal és mókával tölti majd meg a fiatal mindennapjait! Olvass tovább!

Ajándékötletek nagyobb gyerekeknek a közelgő ünnepekre

Közeledik az év legcsodálatosabb ünnepi időszaka, ami egyet jelent a tökéletes és egyben megfelelő ajándékok beszerzésével gyermekünk számára. Ajánlónkban olyan játékokat mutatunk be neked, melyek egytől-egyig fantasztikus választásnak bizonyulnak a Télapó puttonyába vagy a karácsonyfa alá 10 éven felüli gyermekek számára. Olvass tovább!

Ajándékötletek kisgyermekeknek a közelgő ünnepekre

A kisgyermekek számára legizgalmasabb időszak kopogtat az ajtókon, hiszen hamarosan jön a Mikulás, de a karácsonyra sem kell már sokat várni. Ilyenkor a szülők minden erejükkel azon vannak, hogy minél meghittebbé varázsolják a közeledő ünnepeket, és megtalálják gyermeküknek a legjobb ajándékokat. Csokorba szedtük az idei év slágerjátékait a 10 éven aluli korosztálynak!

Készíts egyedi adventi kalendáriumot gyermekednek!

Gyermeked rajong az adventi kalendáriumokért, te pedig valami igazán különlegessel szeretnéd meglepni őt idén? Készítsd el neki a visszaszámláló naptárt saját kezűleg, és töltsd meg a kicsi zsebeket vagy dobozkákat hasznos apróságokkal, cuki játékokkal vagy gyekőcöd kedvenc csemegéivel! Segítünk, olvasd el bejegyzésünket! 

Ajándékötletek karácsonyra

Közeledik kedvenc ünneped, a karácsony, és szeretnéd, ha gyermekednek is felejthetetlenné varázsolhatnád ezt az ünnepet? A legfontosabb ilyenkor az, hogy sok időt töltsön együtt a család, de érdemes törekedni a megfelelő ajándék megtalálására is, hiszen egy jól megválasztott játék nemcsak szórakoztató, de fejlesztheti gyermeked készségeit is, méghozzá úgy, hogy észre sem veszi, hogy éppen tanul móka közben. Összeszedtünk néhány játékot, amelyek jó választásnak bizonyulnak karácsonyra. 

Black Friday gyorstalpaló: honnan ered és mikre figyelj?

Neked is az óriási vásárlási láz jut eszedbe, amikor meghallod azt, hogy Black Friday? Ez nem is csoda, mert ezen a napon termékek ezrei találnak kedvezményesen gazdára, hiszen nemcsak megéri ilyenkor kiválasztani a kiszemelt terméket, de már a karácsonyi ajándékok nagy része is beszerezhető a fekete péntekre keresztelt napon. Viszont azt biztosan nem tudtad eddig, hogy ez a kifejezés honnan ered, milyen történet áll mögötte. Mi összegeztük neked!

Készüljetek gyermekeddel az adventi időszakra!

Az adventi időszak szeretettel, békével és izgalommal tölti meg a mindennapokat. Készüljetek fel rá gyermekeddel, hogy a szeretet ünnepe előtt is rengeteg csodát éljetek át családotokkal! Összeszedtünk néhány tippet, hogy a decemberi várakozás izgalommal teli legyen.
Népszerű bejegyzések


Ne maradj le exkluzív tartalmainkról, ajánlatainkról!
Iratkozz fel a hírlevelünkre:
Kövess Facebookon!