Magyar EnglishAjándékötletek karácsonyra

Közeledik kedvenc ünneped, a karácsony, és szeretnéd, ha gyermekednek is felejthetetlenné varázsolhatnád ezt az ünnepet? A legfontosabb ilyenkor az, hogy sok időt töltsön együtt a család, de érdemes törekedni a megfelelő ajándék megtalálására is, hiszen egy jól megválasztott játék nemcsak szórakoztató, de fejlesztheti gyermeked készségeit is, méghozzá úgy, hogy észre sem veszi, hogy éppen tanul móka közben. Összeszedtünk néhány játékot, amelyek jó választásnak bizonyulnak karácsonyra. 

Black Friday gyorstalpaló: honnan ered és mikre figyelj?

Neked is az óriási vásárlási láz jut eszedbe, amikor meghallod azt, hogy Black Friday? Ez nem is csoda, mert ezen a napon termékek ezrei találnak kedvezményesen gazdára, hiszen nemcsak megéri ilyenkor kiválasztani a kiszemelt terméket, de már a karácsonyi ajándékok nagy része is beszerezhető a fekete péntekre keresztelt napon. Viszont azt biztosan nem tudtad eddig, hogy ez a kifejezés honnan ered, milyen történet áll mögötte. Mi összegeztük neked!

Készüljetek gyermekeddel az adventi időszakra!

Az adventi időszak szeretettel, békével és izgalommal tölti meg a mindennapokat. Készüljetek fel rá gyermekeddel, hogy a szeretet ünnepe előtt is rengeteg csodát éljetek át családotokkal! Összeszedtünk néhány tippet, hogy a decemberi várakozás izgalommal teli legyen.

Karácsonyi készülődés kisgyermekkel - így csináld!

Varázslatos és izgalommal teli időszak az advent, aminek a hangulata kicsikre és nagyokra egyaránt nagy hatással van. Legyen igazán különleges az idei karácsony és az azt megelőző várakozás: vond be a gyermekedet is!

TOP 10 karácsonyi ajándék, amivel örömet okozhatsz gyermekednek

Tudod már, hogy mivel ajándékozod meg idén karácsonykor gyermekedet? A következőkben bemutatjuk az idei 10 legmenőbb játékot, találd meg köztük a tökéletes meglepetést!

TOP játékok a karácsonyfa alatt

A gyerekek számára az év talán legizgalmasabb időszaka kopogtat az ajtónkon. Ilyenkor nemcsak a kicsik készülnek tűkön ülve az ünnepre, hanem a szülők is igyekeznek meghitté és meséssé varázsolni a szentestét és a karácsonyt. Ha még nem választottál ajándékot a gyermekednek, segítünk: megmutatjuk, milyen játékok most az abszolút nyerők.

Hogyan kell biztonságos gyerekjátékot választani?

Kismillió játék készül minden korosztály részére, és bár nagyon szigorú előírásoknak kell megfelelniük a gyártóknak, a jó tendenciák ellenére is elérhetők olyan játékok a piacon, melyek egészségügyi kockázatot jelentenek, vagy akár életveszélyt is okozhatnak a kicsik számára.

Tippek, hogyan őrizzük meg a karácsony varázsát a kicsiknek

Biztos te is jó szívvel emlékszel vissza a gyerekkorodra, amikor a világ még egy varázslatosabb hely volt, hiszen a szüleid gondoskodtak róla, hogy amíg lehet, higgy a Mikulásban és a Jézuskában. Még ha esetleg eleinte nehéz is volt szembenézni a valósággal, hogy mindez csak mese, valószínűleg nem bántad meg, hogy az életed része volt.

Mi kerüljön a fa alá?

Tegye fel a kezét, aki az utolsó pillanatokban járja a boltokat, hogy beszerezze a karácsonyi ajándékokat! Bizony, ez sokunkkal megesik. A sürgés-forgás közepette viszont nem biztos, hogy sikerül megtalálni azt, amit valójában keresünk.