Magyar English


Csináld magad! – Kreatív tavaszi ötletek gyerekeknek

A DIY ötletek tárháza tavasszal is kifogyhatatlan! Csináld magad dekoráció, tavaszi kreatív ötletek papírból, DIY húsvéti ötletek és még sok más a cikkben!





Szabad játék: mit jelent és miért olyan fontos?

Mit jelent a szabad játék fogalma, és miért olyan fontos a gyerekek számára? Mi az a játszóképesség? Fejlesztő játékok, kreatív játékok és különböző ötletek a cikkben!





Őszi dekoráció házilag – Kézműves ötletek gyerekeknek

Az őszi dekoráció házilag elkészítve a legszebb! Ebben a cikkben őszi kreatív ötletek egész sorát szedtük össze. Próbáljátok ki gyermekeddel a közös alkotást!





Tudományos játékok gyerekeknek, amikkel játszva tanulhattok

A természettudományos tantárgyak sok gyereknek okoznak nehézségeket. A különféle tudományos oktató játékok segítségével azonban gyerekjáték lesz a tanulás!





Gyermekrajz elemzés, avagy mit olvashatsz ki a gyermekrajzokból?

Gyermekrajz elemzés segítségével betekintést nyerhetsz a kicsik világába. Olvass tovább, és ismerd meg a rejtett jelentéseket és az alkotói folyamatot.





Óvodai beszoktatás tippek - hogy könnyű legyen az indulás

Az óvodai beszoktatás izgalmas és fontos lépés a gyermekek életében. Új környezet, barátok, játékok várják, ezek az élmények pedig segítenek a készségeik fejlődésében is. Olvass tovább, hogy könnyű legyen az indulás!





Anyák napi ötletek az egész családnak: így lesz teljes az öröm!

Hamarosan itt van az anyák napja! Összegyűjtöttük a családi programokat és anyák napi ötleteket, amiket együtt élvezhettek a gyerekekkel ezen a hétvégén!





Rajzolás: az egyik legjobb készségfejlesztés gyerekeknek

A rajzolás egy közkedvelt elfoglaltság minden gyerek számára, de gondoltad volna, hogy mennyire jótékony hatással lehet a készségeire és a kreativitására?





Óvodai beszoktatás tanácsok - mire kell számítanunk?

Óvodai beszoktatás előtt áll a kicsi, viszont sok kétséged van? Fontos, hogy ezt az időszakot megfelelően kezeljük szülőként. Erre adunk tanácsokat!




Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!