Magyar English


Fejleszd gyermeked készségeit rajzolással és színezéssel!

A rajzolás és színezés kortól függetlenül szórakoztató program, ami fejleszti a kreativitást, finommotorikát, segít a szorongás kezelésében, és az önkifejezés fontos eszköze is. Bojti Andrea gyermekpszichológus segítségével összeszedtük a fontosabb tudnivalókat a fejlesztőtevékenység kapcsán. Olvasd el blogbejegyzésünket, és tedd lehetővé gyermeked számára, hogy minél többször színes ceruzákat vagy ecsetet ragadjon!

Rázódjatok bele a sulis mindennapokba játékainkkal!

Már javában zajlanak az iskolai mindennapok, így délutánonként, mikor fáradtan érkezik haza gyermeked a kicsengetés után, jól jön egy klassz játék, amivel szórakoztatóan vezetheti le az aznapi fáradalmait, és készülhet a másnapra. Nézd meg, milyen készleteket ajánlunk, és válassz a kis nebulónak!

A gyurmázás fejlesztő hatása

A gyurmázás mindig is töretlen népszerűségnek örvendett a kicsik és nagyok körében, ami nem csoda, hiszen a kreatív móka kikapcsolja és szórakoztatja a gyermekeket, mindemellett pedig számos készséget is fejleszt. Összegyűjtöttük, hogy mi mindenre jó ez a kézműves program, olvasd el!

Hangolódjatok a sulira fejlesztő játékokkal!

Hamarosan nyílnak az iskolák kapui, és ismét számos új élménnyel találkozik majd gyermeked a mindennapokban. Mutatunk néhány játékot, melyek segítségével ráhangolhatod őt a kezdődő tanévre, ezáltal gördülékenyebben tud majd igazodni új napirendjéhez. Olvasd el bejegyzésünket, és egyszerűsítsd le neki a folyamatot!

Így állítsd össze gyermeked tanévkezdő csomagját!

Szerezz be mindent, amire kisgyermekednek szüksége lesz az oviban vagy alsó osztályosként! Összeszedtük évekre lebontva, hogy mik azok az alapfelszerelések, amik nem hiányozhatnak a kis táskából, olvass tovább, és segítségeddel felkészülten vág majd bele az új kalandokba szeptemberben gyermeked.

Játékok a nyári szünidőre

A nyári szünidő a kikapcsolódásról, szórakozásról szól, ám ezek mellett - a megfelelő programok kiválasztásával - észrevétlenül segítjük gyermekünk fejlődését. Összeszedtük a legizgalmasabb játékokat, amikkel biztosítod gyermeked számára a tartalmas időtöltést a meleg nyári napokra. 

Móka és fejlődés egyben: homokozás

A homokozás egy időtlen játék, a kisebb és nagyobb gyerekek között is nagy népszerűségnek örvend. A homokozóban töltött idő azonban nemcsak a napi szórakozásért felelős, de számos módon fejleszti is gyermekedet. Bojti Andrea gyermekpszichológus segítségével összeszedtük, hogy mi mindenre jó ez a kikapcsolódási forma, olvasd el te is!

Készítsetek fincsi YoPop joghurtfagyit!

Egy igazi nyári játékot ajánlunk figyelmedbe! A YoPop joghurtfagyi készítővel finom, hűsítő és egészséges joghurtfagyikat állíthatsz össze gyermekeddel, amik segítségével felveszitek a harcot a forrósággal. A mókás tevékenység közben ráadásul számos új gyümölcsös-joghurtos ízkombinációt fedeztek fel, miközben mindenki jól érzi magát a konyhában. Olvasd el, hogyan kell használni a YoPop joghurtfagyi készítőt, és kezdjetek neki!

Fejlődés, kikapcsolódás és móka egyben: puzzle

Egy kifejezetten szórakoztató játékot keresel, amit akár egyedül, akár csapatban is lehet élvezni, de fontos számodra, hogy kikapcsolódjanak a résztvevők, miközben készségeik is fejlődnek? Egy puzzle minden darabkája erre hivatott, és örömet fog csempészni a mindennapokba az egész család számára. Olvass tovább, és tudd meg, mi mindenre jó egy kirakós!
Népszerű bejegyzések


Ne maradj le exkluzív tartalmainkról, ajánlatainkról!
Iratkozz fel a hírlevelünkre:
Kövess Facebookon!