Magyar EnglishFedezzétek fel a világot a legjobb tudományos játékokkal!

Egy tudományos készlettel könnyedén bemutathatod a világot gyermekednek, hiszen a játékon keresztül taníthatod meg neki, hogy mi hogyan működik az élet bizonyos területein, miközben arra ösztönzöd, hogy ő maga is keresse a válaszokat a kérdéseire. Összegyűjtöttük neked a legizgalmasabb készleteket, amelyekkel biztosan felkelted a kis felfedező kíváncsiságát!

A szerepjátékok fontossága ovis korban

Szerepjáték közben szárnyalhat a gyermekek fantáziája, bármivé és bárkivé változhatnak a játékidő alatt, ez pedig nemcsak azért jó, mert közben kellemesen szórakoznak és kikapcsolódnak a kis játékosok akár egyedül is, de azért is mert ez a fajta játék egy kifejezetten fontos fejlesztőeszköz a 6 éven aluliak számára. Olvasd el, hogy milyen pozitív hozadékai vannak a szerepjátékoknak!

Hangolódjatok rá a sulira játékosan

Hamarosan megkezdődik az új tanév, így ismét egy fix napirendhez kell igazodnia gyermekednek. Számos módon megkönnyítheted, hogy minél gördülékenyebben visszaszokjon a kis tanuló az iskolával járó mindennapi teendőkhöz. Olvasd el bejegyzésünket, melyben összeszedtük a legklasszabb játékokat, amelyek segítségedre lesznek ebben!

Így készítsd fel gyermekedet az iskolára

Az óvoda nemcsak a gyerekek általános és szociális képességeit fejleszti, hanem remekül felkészíti  őket az iskolai évekre is. Bár az oviban elsajátított készségek megalapozzák az első sulis éveket, mégis egy teljesen új kalanddal néz majd szembe az egész család, ami új napi rutint, közösséget és szabályokat hoz magával. Az óvodán túl Te is sokat tehetsz otthon azért, hogy a játékok segítségével gyermeked felkészüljön a rá váró feladatokra - olvasd el tanácsainkat!

A legjobb játékok egy izgalmas utazáshoz

Hosszú útra indultok, és azon tanakodsz, mivel tehetnéd felejthetetlenül izgalmassá gyermeked számára az utazással töltött órákat? Naná, hogy egy úti társasjátékkal! Összeszedtük a legklasszabb készleteket, amelyek olyannyira lefoglalják majd a kis játékost, hogy észre sem veszi, hány óra telt el az úticélig! 

Tartalmas napok játékokkal a nyári szünetben

Szeretnéd biztosítani gyermeked számára a nyári szünetben is a tartalmas időtöltést? Egy jól megválasztott játékkal nemcsak az egészséges fejlődését segítheted elő, de örömforrás is lesz számára. A szabad levegőn számos lehetőség áll rendelkezésre, de rosszabb idő esetére is összeszedtünk néhány készletet, amelyekkel élményekkel teli, boldog perceket szerezhetsz csemetédnek. Lássuk is! 

Ajándékötletek gyereknapra

Ugyan a legtöbb szülő és gyermek számára minden nap gyereknap, közeledik május utolsó vasárnapja, ami hivatalosan is a kicsiket helyezi a középpontba. Ha szeretnéd idén egy igazán egyedi, szórakoztató és hasznos játékkal meglepni a kis ünnepeltet, olvass tovább, segítünk!

A gyermeki fantázia hatása a személyiségfejlődésre

A fantázia kifejezetten fontos a gyermekek személyiségfejlődése szempontjából, hiszen minden, amit átélnek képzeletben, segíti őket a való világban kialakult hasonló helyzetek megoldásában. Összeszedtünk néhány játékot és tevékenységet, amelyekkel bevezetheted gyermekedet a fantázia világába!

A legjobb húsvéti játékok

Használd ki a plusz időt, amit a húsvétra való készülődéssel tölthetsz, és hangolódj rá a nyuszis ünnepre néhány igazán klassz játékkal! Összeszedtük a legjobb ajánlatainkat, amikkel biztosan örömöt szerzel a család kisebb tagjainak!