Magyar EnglishTartalmas napok játékokkal a nyári szünetben

Szeretnéd biztosítani gyermeked számára a nyári szünetben is a tartalmas időtöltést? Egy jól megválasztott játékkal nemcsak az egészséges fejlődését segítheted elő, de örömforrás is lesz számára. A szabad levegőn számos lehetőség áll rendelkezésre, de rosszabb idő esetére is összeszedtünk néhány készletet, amelyekkel élményekkel teli, boldog perceket szerezhetsz csemetédnek. Lássuk is! 

Így készülj a húsvétra!

Közeledik a gyerekek következő kedvenc ünnepe, a húsvét, ami ahogy egyre közelebb kerül a naptárban, egyre jobban izgatja a fantáziájukat. A húsvéti nyuszira várakozás és az utána következő időszak élményét az alábbi ötletekkel fokozhatjuk a lurkók legnagyobb örömére.

Star Wars: Skywalker kora moziajánló

A Csillagok háborújának legújabb története, egyben befejező epizódja, a Star Wars: Skywalker kora című film 2019. december 19-étől látható a hazai mozikban. Ha egy összetett, izgalmas történetre vágysz, akkor mielőbb válts mozijegyet, és légy naprakész összefoglalónkkal!

50 éves a LEGO® DUPLO®!

1969. január 29-én mutatta be a LEGO® a pici gyerekek számára kifejlesztett első DUPLO® kockákat, melyek nagyobb méretük miatt már egészen kicsik számára is biztonságossá tette a legózást. A játék milliók gyerekkorának vált fontos szereplőjévé, és a sikere ma is töretlen.

Így lehet egy-kettőre rend a gyerekszobában! – Kreatív játéktárolási tippek

Nemcsak a rendrakás elbliccelése, hanem a praktikus játéktárolási módszerek hiánya is oda vezet, hogy a gyerekszoba leginkább egy csatatérhez hasonlít. Néhány kreatív játéktárolási ötlettel felveheted a kesztyűt a káosszal, és könnyebben tud majd rendet tenni és tartani a szoba kis lakója.

60 éves lett a gyerekjátékok sztárja: a LEGO®!

Hosszú utat járt be 60 év alatt a híres kockajáték, mely egy dán asztalos műhelyében született, ma pedig minden felnőtt és gyerek ismeri és szereti, mozifilmeket és videóklipeket ihlet, és mindig képes megújulni.

Hogyan kell biztonságos gyerekjátékot választani?

Kismillió játék készül minden korosztály részére, és bár nagyon szigorú előírásoknak kell megfelelniük a gyártóknak, a jó tendenciák ellenére is elérhetők olyan játékok a piacon, melyek egészségügyi kockázatot jelentenek, vagy akár életveszélyt is okozhatnak a kicsik számára.

Hűsítő ötletek kánikula idejére

A szélsőséges időjárás megviseli az embert, ilyenkor nyáron pedig a magas hőmérséklettel kell megküzdenünk. Néhány hűsítő ötlettel nem is lesz olyan nehéz ez a feladat, és így az egész család közérzete jobb lehet, nem mellesleg pedig az egészségünk is meghálálja, főleg a gyerekek esetében, akiknek a szervezete a forróságban fokozott megterhelésnek van kitéve.

Kislegény születik – első lépések apa nyomdokaiban

Amikor kisfiú születik a családba, hamarosan egyre többször jegyzik meg, hogy „tiszta apja ez a gyerek, mintha csak őt látnám”, és általában ezt nem csak a külsejére értik, hanem egyre inkább a viselkedésére és az érdeklődésére is. Hogyan kezd kibontakozni az ifjú kislegény? Miként segíti ebben az apuka? Most kiderül.