Magyar English


Legyen tökéletes strand a kertedben!

- Blog

A nagy hőségben a legjobb, ami történhet velünk, a pancsolás! Neked azonban eszed ágában sincs a mindennapi teendők és munka mellett elindulni a strandra? Hétvégén pedig elriasztanak a hosszú sorok a pénztárnál, a sok vadidegen és a méregdrága belépők? Akkor itt az idő, hogy kialakítsd a tökéletes strandot kertedben, melyért az egész család nagyon hálás lesz! Láss hozzá, és élvezd a forró mindennapokat a medencédben pihenve!

 

Válaszd ki, hogy milyen medencét szeretnél! 

Vizsgáld meg, hogy mennyi hely áll rendelkezésedre az udvaron, illetve döntsd el azt is, hogy inkább csővázas vagy felfújható medencét szeretnél. Előbbi acélkerettel és PVC falakkal készült, így tartóssága garantált, míg utóbbi a legegyszerűbb választás, és számos méretben rendelkezésedre áll. A csővázas verzióval érdemes hosszabb távon tervezni, illetve beruházni egy víztisztító készletre is, hiszen ez a medence sokáig hű társa marad a családnak. A felfújhatós társaikat csak fel kell pumpálni, majd feltölteni vízzel. Mivel az ilyen medencék viszonylag kevesebb víz tárolására alkalmasak, nem feltétlenül kell tisztítószerben sem gondolkodnod, hiszen a vízcsere pikk-pakk megvan. Egy biztos, a gyerkőcök mindkét verzióért odalesznek, a hűsítő pancsi pedig garantált.

 

Elő a strandjátékokkal! 

Azon gondolkodsz, mivel tehetnéd az otthoni fürdőzést még tökéletesebbé? Naná, hogy strandjátékokkal

  • A pancsolás akkor az igazi, ha közben vízipisztoly csata zajlik, matracokon heverészhet a család, édes gumijátékokkal játszhatnak a kicsik, vagy egymásnak dobálhatjátok a hatalmasra felfújt strandlabdákat
  • Ha kertedben egy flamingó-, unikornis matrac vagy fánk úszógumi fog virítani, biztosan egy igazi strandon fogja érezni magát az egész család! Ezek a strandkellék nemcsak észbontóan menők, de olyan kényelmesek is, hogy a relaxáció sokkal jobban fog rajtuk fekve esni. 
  • A kicsikről se feledkezz meg, nekik érdemes karúszót választanod, netán egy baba úszókát beújítani, a kicsit nagyobbak pedig garantáltan szívesen búvárkodnak majd a víz alatt a megfelelő felszereléssel.



 

Utolsó simítások! 

  • Ne felejts el törölközőt, papucsot és naptejet kivinni. 
  • A legmelegebb órákban (11 és 15 óra között) inkább az árnyékban hűsöljön a család, illetve étkezés után is érdemes várni legalább egy fél órát a pancsi előtt.
  • Időben kend be vízálló naptejjel a gyerkőcöket és magadat is, és várjatok meg, amíg testetek beszívja azt. 
  • A folyadékpótlásról szintén ne feledkezz meg! A vízben lubickolva könnyen elfelejtik a gyerkőcök, hogy fontos az utánpótlás. Ilyen esetekben lesz segítségedre néhány édes Hangszál szívószál, mely nemcsak mókássá teszi a kortyokat, de könnyen megjegyzi mindenki, hogy melyik poharat használta. 

Már csak egy dolog van hátra, élvezni a kerti strandodat és pihenni!

 

Képek forrása: 1, 2


Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!