Magyar English


Játékok a bekuckózós időszakra

Egyre hűvösebbek a mindennapok, ezáltal több idő jut a benti játékokra. Azon tűnődsz, milyen készletekkel dobhatnád fel a négy fal között töltött időt? Összeszedtük a legklasszabb játékokat, amik az egész család számára szórakoztatóak. Olvass tovább, és válaszd ki a legjobbat!

Kütyühasználat: mikortól és mennyi ideig engedjük

A technológia térhódítása a gyermekeket is elérte, ezáltal pedig egyre fiatalabb korban találkoznak a digitális eszközök repertoárjával. Összeszedtük az ezzel kapcsolatos tudnivalókat, ezáltal könnyebben megállapíthatod, hogy gyermeked számára mi a megfelelő mérték. Olvass tovább!

A legjobb játékok a hideg időszakra

A téli időszakban is kifejezetten fontos, hogy gyermeked sokat játsszon a friss levegőn, de olyankor sem kell letenni a mókáról, amikor négy fal közé szorultok! Összeállítottunk egy listát, amiben a legizgalmasabb benti és kinti játékok szerepelnek, amelyekkel biztosan izgalmas telik majd az idő. Olvass tovább!

Tanítsd meg kreatívan gondolkodni gyermekedet!

A kreatív gondolkodás és fantázia kifejezetten fontos a gyermekek személyiségfejlődése szempontjából, hiszen amit átélnek képzeletben, az segíti őket a való világban kialakult hasonló szituációk megoldásában is. Olvasd el, hogyan vezetheted rá gyermekedet, hogy kreatívan és fantáziadúsan gondolkodjon!

Téli szünet: így töltsétek tartalmasan a szünidőt

Szeretnéd a téli szünetet feldobni valamivel, és minél több tartalommal megtölteni a rendelkezésre álló időt gyerkőcöd és a többi családtag számára? Cikkünkben összeszedtük a legklasszabb játékokat, amikkel majd úgy telik az idő, hogy észre sem veszitek, akár kinti vagy benti játékról legyen szó! Olvass tovább!

A legjobb 10 diamese a szórakoztató fejlődésért

A történetmesélés csodákat hoz gyermeked életébe, hiszen nemcsak szórakoztató programot nyújt neki, de testi-lelki fejlődéséért is tesz! A hideg, négy fal között töltött estéket bármikor feldobhatod csemetéd kedvencével, és életre keltheted imádott szereplőit egy diavetítő segítségével. 2020 őszén megkérdeztük vásárlóinkat, hogy melyik diamese a kedvence, nézd meg, melyek lettek a legnépszerűbbek! 

Ajándékötletek kisgyermekeknek a közelgő ünnepekre

A kisgyermekek számára legizgalmasabb időszak kopogtat az ajtókon, hiszen hamarosan jön a Mikulás, de a karácsonyra sem kell már sokat várni. Ilyenkor a szülők minden erejükkel azon vannak, hogy minél meghittebbé varázsolják a közeledő ünnepeket, és megtalálják gyermeküknek a legjobb ajándékokat. Csokorba szedtük az idei év slágerjátékait a 10 éven aluli korosztálynak!

Tippek, hogyan szerettesd meg gyermekeddel az olvasást

Az olvasás számos pozitív hatással van a kis könyvmolyokra, és amellett, hogy hasznos, még élvezetes elfoglaltság is számukra, hiszen egy olyan csodavilágba repíti el őket, aminek csak az alaptörténet és a fantáziájuk szabhat határt. Ebben az írásban megmutatjuk, hogy hogyan szerettetheted meg gyermekeddel ezt a szuper tevékenységet!

Hangolódjatok rá a sulira játékosan

Hamarosan megkezdődik az új tanév, így ismét egy fix napirendhez kell igazodnia gyermekednek. Számos módon megkönnyítheted, hogy minél gördülékenyebben visszaszokjon a kis tanuló az iskolával járó mindennapi teendőkhöz. Olvasd el bejegyzésünket, melyben összeszedtük a legklasszabb játékokat, amelyek segítségedre lesznek ebben!
Népszerű bejegyzések


Ne maradj le exkluzív tartalmainkról, ajánlatainkról!
Iratkozz fel a hírlevelünkre:
Kövess Facebookon!