Magyar English


Mi kerüljön a fa alá?

- Blog

Tegye fel a kezét, aki az utolsó pillanatokban járja a boltokat, hogy beszerezze a karácsonyi ajándékokat! Bizony, ez sokunkkal megesik. A sürgés-forgás közepette viszont nem biztos, hogy sikerül megtalálni azt, amit valójában keresünk.

Most segítünk, hogy kényelmes tempóban hangolódhass az ünnepre, és gyermeked olyan meglepetést találjon a fa alatt, aminek biztosan örülni fog. Ha már novemberben betérsz a játéküzletekbe, időben megvásárolhatod az ajándékokat, és elkerülheted a karácsonyi csúcsforgalmat.

A gyerekek kedvencei a mesehősök

Ha a Jégvarázs, a Verdák vagy a Minyonok gyermeked kedvenc meséi, a Disney hercegnők vagy a Star Wars világa varázsolja el, könnyű dolgod lesz, hiszen számtalan játékot inspiráltak a rajzfilmek és az ikonikus filmalkotás, melyekből bőséges választék vár áruházainkban. Természetesen az idei mozifilmhősök is megtalálhatók a kínálatban, így a Szenilla nyomában, az Angry Birds és a Kis kedvencek titkos élete mesék alapján készült plüssök, memória játékok és kirakósok is nagy örömöt szerezhetnek a rajzfilmek kis rajongójának.

Ajándéktippek alkotókedvűeknek

A kreatív játékok több korosztály szórakozását és fejlődését teszik lehetővé. Érdemes felfedezni a REGIO JÁTÉK termékkínálatában fellelhető Stresszoldó Színterápia színezőket, mellyel a felnőtt korosztály is szívesen tölti a szabadidejét. Világújdonságnak számít a Magic Dip szivárványfestő, amellyel pár perc alatt színes, divatos dolgokat alkothat gyermeked. Csak önts pár csepp Magic Dip festéket a tálka víz tetejére, mártsd bele kedvenc tárgyadat (pl. telefontok, karkötő, tolltartó), és tetszés szerint szórj rájuk csillámport! Így teljesen egyedi mintákkal vonhatod be a különböző felületeket. A Totum gyöngyöző készlettel csemetéd maga rakhatja ki színes gyöngyökből kedvenc mesehőseit, a kész alkotást pedig képpé formálhatja. A kisebbek fantáziáját a Putty intelligens gyurmák ragadják meg, melyek között létezik mágneses, színváltós, sötétben világítós, fémes hatású vagy olvadó hóember is. A minőségi SES kreatív termékekkel maximálisan biztonságossá tehetik az alkotás örömét az egészségtudatos szülők, hiszen a német Öko Test magazin által tesztelt 14 különböző ujjfesték közül mindössze a SES termékeket jutalmazták „nagyon jó” minősítéssel! A fogyasztói magazin havonta mintegy 1000 terméket elemez független laboratóriumi vizsgálatokkal alátámasztott terméktesztek alapján, elsősorban ökológiai szempontok szerint. A holland élelmiszer- és termékbiztonsági hivatal felmérése alapján a hipoallergén, parabén- és gluténmentes SES (ECO) ujjfesték a „legjobb” minősítést kapta.

Inspiráló tudomány

Játszva vezetheted be gyermekedet a természettudományok világába a 4M tudományos termékekkel. Akár kristályokat is növeszthet – a játékos kísérletek során pedig betekintést nyerhet számos tudományágba. Feltárhatja őslények kövületeit régészkészlettel, építhet működő robotot, áramfejlesztő szélmalmot szerelhet össze, időjárásfigyelő állomást működtethet, sőt akár egy saját vulkánt is készíthet. Mindezek olyan élményt nyújthatnak, amelyek fogékonyabbá teszik az iskolai tananyag befogadására is.

A legjobb ajándék a közösen eltöltött idő – Válassz társasjátékot!

Társas választásnál indulj ki gyermeked életkorából, így lesz a legkönnyebb dolgod! 3-6 éveseknek a Magyar Logopédusok Szakmai Szövetségének ajánlásával a MimiQ kártya ideális ajándék. A játék lényege, hogy grimaszokat kell utánozni, de a bolondozás mellett a MimiQ fejleszti az arc-, száj- és nyelvizmokat is, így hatékony terápiának számít a hangképzési zavarok javításában és a dadogás kezelésében. Hat éves kortól már a Stoopido – Maszkra fel! jelenthet önfeledt szórakozást, melyben furcsa kiegészítők kerülnek az arcokra. A Barangolás – várak és kastélyok is ennek a korosztálynak készült, segítségével gyermeked megismeri Magyarország legszebb várait és kastélyait, miközben izgalmas játékban vesz részt. A Pancs Mancs vidám kutyusfürdető társasjáték sok mókást és kacagást hoz a családnak! A játékosoknak egy kádban fekvő kutyust kell megfürdetniük, azonban a kis négylábú egyszer csak megelégeli a fürdést, és lerázza magáról a vizet, önfeledt perceket okozva a családnak. A Ravensburger Furfangos labirintus társasjátékban okosan kell mozgatni a falakat, mely a stratégiai és logikai gondolkodást fejleszti, miközben lebilincselő kalandokon vezet át. Még több izgalmat élhettek át, ha az új, sötétben világítós Labirintust választod. 7 éves kortól a kvízjátékhoz is elég nagyok az iskolások, úgyhogy a karácsonyfa alá akár egy ismeretterjesztő földgömbös kvízjátékot is tehetsz, ami földgömb és IQ játék egyben.

Top fiús és lányos játékok

A kisfiúk esetében férfias kikapcsolódásnak számít a vadnyugati céllövölde, ahol szétszóródó lövedékek helyett pontos és teljes mértékben ártalmatlan infrás pisztollyal lőhetnek a srácok a célpontokra. Az eltalált műanyag palackok lerepülnek az állványról, hamisítatlan céllövöldei élményt nyújtva ezzel a fiúknak.

Kislányoknak az aranyos, interaktív Mazsi kutya vagy Masni cica szuper választás, de a játékbabákkal is biztosra mehetsz. A Zapf Creation Baby born babák már olyan funkciókkal rendelkeznek, mint például a nevetés, sírás és szundítás, így a kis hercegnőd biztosan elolvad, ha ilyen játékot hoz neki a jézuska.

A REGIO JÁTÉK karácsonyi katalógusa elérhető online is, megtekintéséhez kattints ide!

 

Meghitt karácsonyi készülődést és ünnepeket kívánunk!


Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!