Magyar English


Fejleszd gyermeked készségeit rajzolással és színezéssel!

A rajzolás és színezés kortól függetlenül szórakoztató program, ami fejleszti a kreativitást, finommotorikát, segít a szorongás kezelésében, és az önkifejezés fontos eszköze is. Bojti Andrea gyermekpszichológus segítségével összeszedtük a fontosabb tudnivalókat a fejlesztőtevékenység kapcsán. Olvasd el blogbejegyzésünket, és tedd lehetővé gyermeked számára, hogy minél többször színes ceruzákat vagy ecsetet ragadjon!

Rázódjatok bele a sulis mindennapokba játékainkkal!

Már javában zajlanak az iskolai mindennapok, így délutánonként, mikor fáradtan érkezik haza gyermeked a kicsengetés után, jól jön egy klassz játék, amivel szórakoztatóan vezetheti le az aznapi fáradalmait, és készülhet a másnapra. Nézd meg, milyen készleteket ajánlunk, és válassz a kis nebulónak!

A gyurmázás fejlesztő hatása

A gyurmázás mindig is töretlen népszerűségnek örvendett a kicsik és nagyok körében, ami nem csoda, hiszen a kreatív móka kikapcsolja és szórakoztatja a gyermekeket, mindemellett pedig számos készséget is fejleszt. Összegyűjtöttük, hogy mi mindenre jó ez a kézműves program, olvasd el!

Így szoktasd be gyermekedet a bölcsibe, oviba!

Már csak néhány nap, és elérkezik az oviba, bölcsibe szoktatás időszaka, ami gyermeknek és szülőnek egyaránt megpróbáltatás lehet. Bojti Andrea gyermekpszichológus segítségével összeszedtünk néhány gondolatot, amelyek segítenek elindulni ezen az olykor rögös úton. Olvasd tovább!

Hangolódjatok a sulira fejlesztő játékokkal!

Hamarosan nyílnak az iskolák kapui, és ismét számos új élménnyel találkozik majd gyermeked a mindennapokban. Mutatunk néhány játékot, melyek segítségével ráhangolhatod őt a kezdődő tanévre, ezáltal gördülékenyebben tud majd igazodni új napirendjéhez. Olvasd el bejegyzésünket, és egyszerűsítsd le neki a folyamatot!

Tanítsd meg gyermekedet helyesen bocsánatot kérni

Szülőként gyakran kérjük arra a gyermekeket, hogy kérjenek bocsánatot, ha szabályt szegtek, esetleg megbántottak valakit, azonban addig, amíg nem értik meg igazán, hogy miért van erre szükség, a kimondott szavaknak nincs meg az igazi ereje. Bojti Andrea gyermekpszichológus segítségével összeszedtük, hogy mire fontos odafigyelned szülőként, hogy mielőbb megértse csemetéd ezt a folyamatot. 

Olimpia a gyerekszobában

Az emberiség talán leghíresebb sporteseménye következik, ahol minden nemzet az övéinek drukkol a lelátókról, illetve a képernyőkön keresztül. Ez a hangulat, az izgalmas drukkolás és – szerencsés esetben – az örömteli ünneplés a gyerkőcökre is hatással van. Ne is csodálkozz rajta, ha a gyerekszobába lépve egy olimpiai verseny kellős közepében találod magadat!

Móka és fejlődés egyben: homokozás

A homokozás egy időtlen játék, a kisebb és nagyobb gyerekek között is nagy népszerűségnek örvend. A homokozóban töltött idő azonban nemcsak a napi szórakozásért felelős, de számos módon fejleszti is gyermekedet. Bojti Andrea gyermekpszichológus segítségével összeszedtük, hogy mi mindenre jó ez a kikapcsolódási forma, olvasd el te is!

Így tanítsd meg kismotorozni gyermekedet!

A kismotorozás élménydús szórakozást biztosít a gyermeknek, emellett pedig jelentősen megkönnyíti a mindennapi közlekedést is. Az örökmozgó totyogók ugyanis nem szívesen ülnek sokáig a babakocsiban, de a sétálás sem megy még teljesen gördülékenyen nekik. Olvasd el, hogyan taníthatod meg neki a kismotorozás rejtelmeit, és induljatok is útnak!
Népszerű bejegyzések


Ne maradj le exkluzív tartalmainkról, ajánlatainkról!
Iratkozz fel a hírlevelünkre:
Kövess Facebookon!