Magyar English


Családi program ötletek – Így legyen 2024 a családotok éve!

Legyen ez az év a családotok éve! A következő családi program ötletek és vicces szabadtéri játékok segítségével elérhetitek, hogy 2024 csak rólatok szóljon!





Téli szünet programok, amikkel feltöltődhet a család

A téli szünet a feltöltődésről szól. Téli kirándulóhelyek és gyerekbarát szállás ötletek, téli szabadtéri játékok és más szuper családi programok a cikkben!





A friss levegő és a mozgás fontossága az iskolában

A friss levegő pozitív hatással van az iskolai teljesítményre. De hova vezet a mozgásszegény életmód, és miért olyan fontos a rendszeres testmozgás a gyerekeknek?





Tavaszi szabadtéri játékok gyerekeknek: amikor itt a kikelet!

Kreatív ötletek a szabadban való szórakozáshoz a melegebb hónapokban. Ismerje meg a REGIO Játék tavaszi szabadtéri játékok gyerekeknek szánt kínálatát!





Sportjátékok gyerekeknek - hogyan motiváljunk a sportolásra?

Napjainkban egyre nehezebb rávenni a gyermekeket, hogy a szabad levegőn legyenek és mozogjanak. A különböző sport játékok gyerekeknek viszont segíthetnek ebben! Olvasd el, hogyan!





Túrázás gyerekkel: 5 tanács, hogy élvezetes legyen számukra is

Néhány gyerek számára kevésbé izgalmas nyáron kirándulni, túrázni, viszont meg lehet velük szerettetni! Mi kell, hogy a túra gyerekkel mindenkinek élmény legyen?





5 hasznos tanács, ha nehezen kezelhető a gyerek

Gyakran aggatják a hiperaktív, agresszív jelzőket a túl eleven gyerekekre. A nehezen kezelhető gyerek nevelése néhány tippel viszont gyerekjáték lehet! Olvasd el az 5 legfontosabb tanácsunkat!





Mi legyen a gyereknapi ajándék? Adunk pár ötletet!

Meglepnéd a gyermeked valamivel gyereknap alkalmából valami új családi játékkal, amivel játszhattok? Itt vannak a gyereknapi ajándékok!





Ezek a legjobb játékok húsvétra gyerekeknek

Szeretnéd felejthetetlen örömmel megajándékozni gyermekedet húsvétra? Itt vannak a legjobb játékok húsvétra gyerekeknek, amiket biztos mind imádni fogtok!




Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!