Magyar EnglishÍgy válassz gyermekednek távirányítós kisautót!

Manapság számos távirányítós kisautó közül találhatod meg gyermeked számára a legideálisabb darabot, így fontos, hogy úgy indulj el a játékboltba, hogy már konkrét elképzelésed van arról, hogy melyik négykerekű játék kerüljön a kosaradba. Összeszedtük, hogy mire érdemes figyelned, amennyiben egy ilyen játékszerrel szeretnéd meglepni gyermekedet! 

Ezeket ne hagyd otthon, ha strandra mentek!

A strandolás az egyik legjobb és legszórakoztatóbb program a nyári forróságban, azonban ahhoz, hogy mindenki elégedetten térjen haza egy hosszú pancsolós nap után, tudatosan fel kell rá előre készülni. Olvasd el, hogy mi mindent érdemes a strandtáskába pakolni, ha vízpartra megy a család.

Legyen tökéletes strand a kertedben!

A nagy hőségben a legjobb, ami történhet velünk, a pancsolás! Neked azonban eszed ágában sincs a mindennapi teendők és munka mellett elindulni a strandra? Hétvégén pedig elriasztanak a hosszú sorok a pénztárnál, a sok vadidegen és a méregdrága belépők? Akkor itt az idő, hogy kialakítsd a tökéletes strandot kertedben, melyért az egész család nagyon hálás lesz! Láss hozzá, és élvezd a forró mindennapokat a medencédben pihenve!

Turbózd fel a strandolást menő játékokkal!

Hűsöljétek át a forró nyári napokat egy klassz medencében, és töltsétek a pancsolós időt mókával és kacagással a legmenőbb játékaink segítségével! Összeszedtünk néhány igazán klassz készletet, ami kötelező kellék, ha strandra mentek, vagy otthon, saját medencétekben pihentek.

Tartalmas napok játékokkal a nyári szünetben

Szeretnéd biztosítani gyermeked számára a nyári szünetben is a tartalmas időtöltést? Egy jól megválasztott játékkal nemcsak az egészséges fejlődését segítheted elő, de örömforrás is lesz számára. A szabad levegőn számos lehetőség áll rendelkezésre, de rosszabb idő esetére is összeszedtünk néhány készletet, amelyekkel élményekkel teli, boldog perceket szerezhetsz csemetédnek. Lássuk is! 

A közlekedő eszközök fejlesztő hatása gyermekkorban

Töltsd meg a mindennapokat izgalmas programokkal, és használd ki a jó idő minden pillanatát! Fedezzétek fel a családdal a környező mezőket, parkokat, és járjátok be őket egy klassz (futó)biciklivel, kismotorral vagy rollerrel. Amellett, hogy örömet okoz a mozgás gyermekednek, számos pozitív előnye is származik majd a járgány használatából. Olvasd el, melyek ezek!

Ajándékötletek gyereknapra

Ugyan a legtöbb szülő és gyermek számára minden nap gyereknap, közeledik május utolsó vasárnapja, ami hivatalosan is a kicsiket helyezi a középpontba. Ha szeretnéd idén egy igazán egyedi, szórakoztató és hasznos játékkal meglepni a kis ünnepeltet, olvass tovább, segítünk!

Fejleszd gyermeked ügyességét játékokkal!

Fejleszd célzottan gyermeked ügyességét, egyensúlyát, koncentrációját az erre megfelelő játékokkal! Egy jól megválasztott készlettel nemcsak lekötheted gyermeked figyelmét, de segítheted abban is, hogy az életben szükséges alapvető készségeket megfelelően elsajátítsa. Összeszedtünk néhány játékot, melyekkel garantáltan eléred a kitűzött célt.

Irány a szabad levegő a legklasszabb játékokkal!

A kint töltött időnek számos egészségügyi és lelki pozitívuma is van, amellett, hogy a szórakozás az egész család számára garantált. A felhőtlen időtöltéshez összeszedtünk néhány klassz kültéri játékot, nézd meg, melyek ezek!