Magyar English


Szilveszteri buli otthon!

- Blog

Közeledik a szilveszter, amikor a óévet búcsúztatjuk, a következő esztendőt pedig üdvözöljük. Ez az alkalom úgy jelenti egy korszaknak a végét, hogy közben megnyit egy újat, ezért is kell egy hatalmas ünnepléssel egybekötni! Ehhez hoztunk nektek játékötleteket, melyek biztosítják estére a mókás hangulatot, függetlenül attól, hogy milyen korosztályba tartoznak majd a vendégek.

 

A társasjátékok, kártyajátékok egyértelműen alapkellékei lesznek a bulinak, hiszen összehozzák az embereket, oldják a hangulatot, és töretlen jókedvet eredményeznek! A lakást dobd felmenő party kellékekkel,  és ha sokan lesztek, vagy gyermekek lesznek a vendégeid, akkor a papírtányérokról, poharakról se feledkezz meg! 

 

Játékok gyerekeknek 

Elő egy klassz bűvész szerepjáték készlettel, és mutassa meg minden kis vendég, hogy milyen ügyesen bánik a varázspálcával, kalappal és egyéb kellékekkel! Ha esetleg inkább más érdeklődésűek a csemeték, konyhai, barkács, katonai szerepjátékaink között biztosan megtalálod a számukra is izgalmas készleteket.

 

A MimiQ társasok nemcsak feldobják a hangulatot, de mivel logopédusok fejlesztették ki, a beszédkészséget, koncentrációt is javítják, erősítik a figyelmet, így ez duplán jó választás lesz. Amellett, hogy mindenkit megnevettet, később is bármikor előveheted majd, ha szeretnéd egy kicsit segíteni gyermekedet készségei fejlesztésében.

 

A különböző ügyességi játékokkal pedig egyszerűen lehetetlen mellélőni! A nagy népszerűségnek örvendő játékaink, mint a Banana Joe vagy Kukafaló nálatok is töretlen sikereket fognak aratni! Előbbi esetében minél több banánt kell úgy birtokolni, hogy a kismajom se tudja elcsenni, utóbbinál nemcsak a jókedv dominál, hiszen környezettudatosságra is tanítja majd a kis játékosokat, ugyanis minél több szemetet kell a kuka tartályába juttatni. A Csikis zsiráf is egy klassz választás lehet, ahol a kismadárkákkal kell feljutni a zsiráf fejéig úgy, hogy azok akkor se pottyanjanak le, amikor az állat megrázza magát.

 

Játékok felnőtteknek

A Jenga egy tökéletes partijáték, amit akár úgy is lehet játszani, hogy különböző feladatokat találtok ki a játékosnak, aki ledönti a tornyot. Például ő készíti a következő kör popcornt, vagy ő szervirozza az italokat. Az ügyességi játék elég nagy koncentrációt igényel, de garantáltan jó szórakozást nyújt a társaságnak. 

 

A Scrabble a szókincs és a kreativitás játéka, ami összehozza a társaságot pillanatok alatt. Minél hosszabb, értelmes szavakat kell alkotni, de az sem mindegy, hogy ki melyik mezőre lép majd, hiszen ezek különböző szorzókkal bírnak. Egy kis agytorna a jó hangulattal egybekötve, ennél nincs is jobb! Akár nagyobbacska gyerekeket is bevonhatunk a játékba!

 

A Gazdálkodj okosan! társasjáték nem véletlenül olyan közkedvelt, hiszen minden játékosnak élvezetes pillanatokat okoz! A feladat az, hogy ügyesen gazdálkodva mielőbb lakáshoz jussanak a játékosok, majd be is rendezzék azt. Nem is kérdés, hogyha szeretnétek kicsit nosztalgiázni a 2020-as év előtt, akkor ez a játék a tökéletes választás, hiszen ki ne ismerné fiatalkorából?

 

Képek forrása: 1, 2, 3


Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!