Magyar English


Játékok a bekuckózós időszakra

Egyre hűvösebbek a mindennapok, ezáltal több idő jut a benti játékokra. Azon tűnődsz, milyen készletekkel dobhatnád fel a négy fal között töltött időt? Összeszedtük a legklasszabb játékokat, amik az egész család számára szórakoztatóak. Olvass tovább, és válaszd ki a legjobbat!

Hangolódjatok a sulira fejlesztő játékokkal!

Hamarosan nyílnak az iskolák kapui, és ismét számos új élménnyel találkozik majd gyermeked a mindennapokban. Mutatunk néhány játékot, melyek segítségével ráhangolhatod őt a kezdődő tanévre, ezáltal gördülékenyebben tud majd igazodni új napirendjéhez. Olvasd el bejegyzésünket, és egyszerűsítsd le neki a folyamatot!

Olimpia a gyerekszobában

Az emberiség talán leghíresebb sporteseménye következik, ahol minden nemzet az övéinek drukkol a lelátókról, illetve a képernyőkön keresztül. Ez a hangulat, az izgalmas drukkolás és – szerencsés esetben – az örömteli ünneplés a gyerkőcökre is hatással van. Ne is csodálkozz rajta, ha a gyerekszobába lépve egy olimpiai verseny kellős közepében találod magadat!

Fejlődés, kikapcsolódás és móka egyben: puzzle

Egy kifejezetten szórakoztató játékot keresel, amit akár egyedül, akár csapatban is lehet élvezni, de fontos számodra, hogy kikapcsolódjanak a résztvevők, miközben készségeik is fejlődnek? Egy puzzle minden darabkája erre hivatott, és örömet fog csempészni a mindennapokba az egész család számára. Olvass tovább, és tudd meg, mi mindenre jó egy kirakós!

Ezekkel a felnőtt társasjátékokkal dobd fel a bulit!

Hamarosan vendégek érkeznek hozzád, és szeretnéd a bulit egy klassz társasjátékkal feldobni? Összeszedtük azokat a készleteket, amik kihagyhatatlan kellékei lesznek az összejöveteleknek, mazsolázz bátran, és találd meg azt, ami a te társaságodhoz legjobban passzol! 

Játékötletek gyereknapra

Közeledik a gyereknap, ami a gyerkőcöket állítja középpontba, és ugyan a legtöbb csemetének minden nap gyereknap, ez mégis különlegesebb, mint a többi. Szeretnél idén is felejthetetlen mókát biztosítani a család fiatal tagjának? Olvass tovább, segítünk!

Programok a Föld napjára

Április 22-én ünnepeljük a Föld napját, ami egy tökéletes alkalom arra, hogy olyan programokat szervezz gyermekednek, ami során megtaníthatod, hogyan óvja környezetét, és váljon környezettudatos felnőtté. 

A legjobb játékok húsvétra

Szeretnéd felejthetetlen örömmel megajándékozni gyermekedet húsvétra? Amellett, hogy ilyenkor számos közös programmal tehetitek szorosabbá a családi köteléket, érdemes a legjobb ajándékokat is belecsempészni a nyuszi kosarába. De mik is legyenek azok? Olvasd el tippjeinket!

Mennyi játék kell egy gyerekszobába?

Benned is már többször felmerült a kérdés, hogy mennyi játékra van szüksége gyermekednek ahhoz, hogy a korának megfelelő fejlettségi szintet minél gördülékenyebben elérje? A válasz nem a mennyiségben, hanem a minőségben rejlik! Olvass tovább!
Népszerű bejegyzések


Ne maradj le exkluzív tartalmainkról, ajánlatainkról!
Iratkozz fel a hírlevelünkre:
Kövess Facebookon!