Magyar English


TOP 10 játék húsvétra

- Blog

Szeretnéd, hogy gyermeked idén húsvétkor örömujjongás kíséretében fedezze fel a nyuszifészek tartalmát? Összegyűjtöttük a 10 legnépszerűbb játékot, amit garantáltan imádni fognak a kicsik. Nézzük a listát!

 

Tojásfutam társasjáték

A 3-6 éves korosztályban tarolhatsz ezzel a vicces ügyességi játékkal. A játékosok tyúkanyóvá változnak, akiknek az a feladata, hogy mágnes segítségével épségben kimenekítsék a tojásokat a serpenyőből, és óvatosan visszajuttassák őket a fészek biztonságába. Azonban egy rossz mozdulattól a féltve őrzött tojás leesik és kettétörik. Már csak az a kérdés, kinek sikerül a legtöbb tojást épségben a fészekbe tennie. Mentsd meg te a legtöbb tojást a vidám Tojásfutam társasjátékban!

 

Növekvő csibe vagy flamingó tojásban

Vidám, kreatív kísérletezésre fel! A növekvő csibe és flamingó a gyerekek kíváncsiságára van nagy hatással, ugyanis segíteniük kell, hogy a kismadár kibújjon a tojásból. Ehhez nem kell más, mint egy kis víz és türelem. A tojást vízzel teli edénybe téve a tojáshéj 12-24 óra alatt fel fog törni. Ha pedig továbbra is a vízben hagyjátok a figurát, még tovább nő, mígnem eléri a végleges méretét.

 

Turbó buborékfújó

A szálló buborékoknál csak egy dolog jobb, ha százával repülnek a szivárvány színeiben pompázó kicsi és nagy buborékok! Sima buborékfújó helyett válaszd a turbó buborékfújót, ami egy olyan motoros szerkezet, ami gyorsan és hosszan képes ontani a buborékokat a gyerekek legnagyobb örömére.

 

Zookiez karra csapható puha plüss unikornis

A cuki plüss unikornist imádják a kislányok, de egy egyszerű plüss helyett tegyél igazi különlegességet a húsvéti fészekbe. A Zookiez plüss unikornisa nem csak egy édes plüss, ugyanis karra csapva átöleli a gyermeked kezét. Ideális útitárs lehet, ha például a biztonsági övre vagy a hátizsák pántjára csatoljátok fel, így bármikor kedvére dédelgetheti a puha unikornist a kis gazdája.

 

Nebulus alumínium roller kék és pink színben

A tavaszi napsugarak csalogatásának a gyerekek sem tudnak nemet mondani. Szerencsére nem is kell, sőt inkább motiváld gyermekedet, hogy többet mozogjon a szabadban. Mit szólnál egy vagány fémvázas rollerhez? A 81 cm-ig állítható kormánymagasságnak köszönhetően sokáig korzózhat kedvenc járgányával a büszke tulajdonosa. Már csak az a kérdés, hogy a kéknek vagy a rózsaszínnek örülne-e jobban.

 

Natúr bogyós fahinta

A hintával, a játszóterek sztárjával akár az udvaron is játszhat a gyermeked. Tudtad, hogy a hintázás fejleszti a kicsik egyensúlyérzékét, nyugtatja őket, és segíti a finom-motorikus mozgás fejlődését, ami különösen fontos, amikor később rajzolni és írni tanulnak? Vagyis a hintázás egyszerre szórakoztató és hasznos, ráadásul a friss levegőn is több időt tölthet a gyermeked, ha kint hintázhat. A natúr bogyós fahinta 40 kg-ig tökéletes húsvéti meglepetés lehet.

 

Illatos virágtündér baba

Ha kislánynak keresel ajándékot, egy illatos virágtündér babával biztos lehetsz a sikerben! Az illatos virágok szirmait lehajtva egy aranyos tündér bukkan elő, ha pedig ismét virágformát szeretnénk, csak fel kell hajtani a baba szoknyáját.

 

Építs vagy BUMM társasjáték

Szórakozás, építés és rombolás egyetlen játékban: ez a biztos recept a gyerekek jókedvéhez! Az Építs vagy BUMM társas fejleszti a megfigyelési képességet, a kézügyességet és a logikai érzéket egyaránt. A cél minél gyorsabban felépíteni a feladványt. Igen ám, de az alapok alá vannak aknázva, és a nyertes felrobbanthatja az ellenfél építményét. Kell ennél nagyobb öröm a kicsiknek?

 

Monster Slap társasjáték

Egy slime-rajongó számára nehéz elképzelni találóbb játékot húsvétra. A Monster Slap társasjátékban szörnyeket és szellemeket kell begyűjteni egy óriási ragacskézzel. Már csak az a kérdés, hogy vajon ki lesz a legügyesebb és legpontosabb játékos? Derítsétek ki húsvétkor!

 

Baby Secrets gyűjthető baba

A gyűjthető varázspelusos bébik szuper húsvéti ajándékok lehetnek! Vajon kislányt vagy kisfiút hozott a nyuszi? Az első fürdetéskor kiderül a titok, amikor víz hatására a pelus színe rózsaszínné vagy kékké változik. A Baby Secrets készletekkel (például hintalóval vagy etetőszékkel) együtt a játék még mókásabb lehet.


Népszerű bejegyzések


Kövess Facebookon!