Magyar English


Őszi programajánló kisgyermekes családoknak

Érdemes kihasználni ősszel a melegebb napokat, és minél több időt a szabadban tölteni, hiszen amellett, hogy a kirándulás remek feltöltődés a család számára, számos új élménnyel is gazdagítja a résztvevőket! Összeszedtük a legklasszabb, gyermekkel is látogatható helyeket, válassz ki egyet, és indulás!

Játékok a nyári szünidőre

A nyári szünidő a kikapcsolódásról, szórakozásról szól, ám ezek mellett - a megfelelő programok kiválasztásával - észrevétlenül segítjük gyermekünk fejlődését. Összeszedtük a legizgalmasabb játékokat, amikkel biztosítod gyermeked számára a tartalmas időtöltést a meleg nyári napokra. 

Olimpia a gyerekszobában

Az emberiség talán leghíresebb sporteseménye következik, ahol minden nemzet az övéinek drukkol a lelátókról, illetve a képernyőkön keresztül. Ez a hangulat, az izgalmas drukkolás és – szerencsés esetben – az örömteli ünneplés a gyerkőcökre is hatással van. Ne is csodálkozz rajta, ha a gyerekszobába lépve egy olimpiai verseny kellős közepében találod magadat!

Móka és fejlődés egyben: homokozás

A homokozás egy időtlen játék, a kisebb és nagyobb gyerekek között is nagy népszerűségnek örvend. A homokozóban töltött idő azonban nemcsak a napi szórakozásért felelős, de számos módon fejleszti is gyermekedet. Bojti Andrea gyermekpszichológus segítségével összeszedtük, hogy mi mindenre jó ez a kikapcsolódási forma, olvasd el te is!

Így tanítsd meg kismotorozni gyermekedet!

A kismotorozás élménydús szórakozást biztosít a gyermeknek, emellett pedig jelentősen megkönnyíti a mindennapi közlekedést is. Az örökmozgó totyogók ugyanis nem szívesen ülnek sokáig a babakocsiban, de a sétálás sem megy még teljesen gördülékenyen nekik. Olvasd el, hogyan taníthatod meg neki a kismotorozás rejtelmeit, és induljatok is útnak!

Kicsik és nagyok focilázban

Az emberek figyelme júniustól Európa egyik kedvenc sporteseményére, a labdarúgó-Európa-bajnokságra összpontosul, hogy ki-ki a saját vagy más szimpatikus ország csapatának drukkoljon. A foci nem csak a kicsiket, és nem csak a fiúkat szólítja meg, hiszen ilyenkor szinte mindenkit elkap a fociláz, ami sok közös program apropójául szolgál, és sok szép élményt nyújthat a gyerekeknek is.

Fejleszd gyermeked ügyességét játékokkal!

Fejleszd célzottan gyermeked ügyességét, egyensúlyát, koncentrációját az erre megfelelő játékokkal! Egy jól megválasztott készlettel nemcsak lekötheted gyermeked figyelmét, de segítheted abban is, hogy az életben szükséges alapvető készségeket megfelelően elsajátítsa. Összeszedtünk néhány játékot, melyekkel garantáltan eléred a kitűzött célt.

Játékötletek gyereknapra

Közeledik a gyereknap, ami a gyerkőcöket állítja középpontba, és ugyan a legtöbb csemetének minden nap gyereknap, ez mégis különlegesebb, mint a többi. Szeretnél idén is felejthetetlen mókát biztosítani a család fiatal tagjának? Olvass tovább, segítünk!

A legklasszabb szabadtéri játékok

A szabadban töltött idő nemcsak lelki és testi feltöltődést garantál, de az egész család számára élvezetes elfoglaltságot nyújt. Használjátok ki az egyre hosszabbodó nappalokat, és fedezzétek fel a körülöttetek terülő csodálatos természetet a legklasszabb játékokkal!
Népszerű bejegyzések


Ne maradj le exkluzív tartalmainkról, ajánlatainkról!
Iratkozz fel a hírlevelünkre:
Kövess Facebookon!