Magyar EnglishEzeket a játékokat ajánljuk az őszi hónapokra

A hidegbe nyúló napok is számos lehetőséget kínálnak arra, hogy egy izgalmas családi játékkal üssétek el az időt! Nemcsak a társasjátékok, kártyák bizonyulnak ilyenkor remek választásnak, de sok más készlettel szórakozhattok, akár a szabadban is! Kíváncsi vagy, melyek ezek? Olvass tovább! 

Szervezz rémisztően jó halloween bulit!

Alig várod, hogy halloween díszletek lógjanak mindenhol a házban, vicces jelmezekbe bújjatok gyermekeddel, és csokit vagy csalunk játékot játsszatok? Ha még nem tudod, hogyan láss neki az előkészületeknek, vagy szeretnéd a már jól bevált mulatságot még vagányabbá tenni, olvasd el tanácsainkat! 

Fedezzétek fel a világot a legjobb tudományos játékokkal!

Egy tudományos készlettel könnyedén bemutathatod a világot gyermekednek, hiszen a játékon keresztül taníthatod meg neki, hogy mi hogyan működik az élet bizonyos területein, miközben arra ösztönzöd, hogy ő maga is keresse a válaszokat a kérdéseire. Összegyűjtöttük neked a legizgalmasabb készleteket, amelyekkel biztosan felkelted a kis felfedező kíváncsiságát!

Hangolódjatok rá a sulira játékosan

Hamarosan megkezdődik az új tanév, így ismét egy fix napirendhez kell igazodnia gyermekednek. Számos módon megkönnyítheted, hogy minél gördülékenyebben visszaszokjon a kis tanuló az iskolával járó mindennapi teendőkhöz. Olvasd el bejegyzésünket, melyben összeszedtük a legklasszabb játékokat, amelyek segítségedre lesznek ebben!

Így készítsd fel gyermekedet az iskolára

Az óvoda nemcsak a gyerekek általános és szociális képességeit fejleszti, hanem remekül felkészíti  őket az iskolai évekre is. Bár az oviban elsajátított készségek megalapozzák az első sulis éveket, mégis egy teljesen új kalanddal néz majd szembe az egész család, ami új napi rutint, közösséget és szabályokat hoz magával. Az óvodán túl Te is sokat tehetsz otthon azért, hogy a játékok segítségével gyermeked felkészüljön a rá váró feladatokra - olvasd el tanácsainkat!

A legjobb játékok egy izgalmas utazáshoz

Hosszú útra indultok, és azon tanakodsz, mivel tehetnéd felejthetetlenül izgalmassá gyermeked számára az utazással töltött órákat? Naná, hogy egy úti társasjátékkal! Összeszedtük a legklasszabb készleteket, amelyek olyannyira lefoglalják majd a kis játékost, hogy észre sem veszi, hány óra telt el az úticélig! 

Tartalmas napok játékokkal a nyári szünetben

Szeretnéd biztosítani gyermeked számára a nyári szünetben is a tartalmas időtöltést? Egy jól megválasztott játékkal nemcsak az egészséges fejlődését segítheted elő, de örömforrás is lesz számára. A szabad levegőn számos lehetőség áll rendelkezésre, de rosszabb idő esetére is összeszedtünk néhány készletet, amelyekkel élményekkel teli, boldog perceket szerezhetsz csemetédnek. Lássuk is! 

Ajándékötletek gyereknapra

Ugyan a legtöbb szülő és gyermek számára minden nap gyereknap, közeledik május utolsó vasárnapja, ami hivatalosan is a kicsiket helyezi a középpontba. Ha szeretnéd idén egy igazán egyedi, szórakoztató és hasznos játékkal meglepni a kis ünnepeltet, olvass tovább, segítünk!

Beszélgetéssel és játékkal a karantén ellen

Ebben a rendhagyó helyzetben fontos, hogy fokozottan foglalkozzunk gyermekünkkel, hiszen az ő életébe is számos új feladatot hozott el a járványügyi helyzet. Odafigyeléssel és a megfelelő játékokkal könnyedén elterelhetjük a gondolatait, és stresszmentessé, szórakoztatóvá varázsolhatjuk számára az otthon töltött órákat. Olvasd el tippjeinket a karantén idejére!